Dezactivati adblock-ul pentru toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


Mad Max 2 (1981) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, SF
Scenariu: Terry Hayes , George Miller
IMDB: 7.6
Regizor(i): George Miller
Actori: Mel Gibson, Bruce Spence, Michael Preston


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Mad Max 2

Continuarea realizata de regizorul George Miller la succesul sau Mad Max e dovada clara ca urmarile nu sunt in mod necesar inferioare originalelor ce le-au inspirat. Caci acest Mad Max e chiar mai intens si mai captivant decat precedentul. Actiunea se petrece in Mad Max 2 la cativa ani dupa moartea sotiei si copilului sau cand fostul ofiter de politie Max (Mel Gibson), devenit un calator singuratic, rataceste prin salbaticiile Australiei.

O Australie devastata de un razboi nuclear si unde rezervele de petrol sunt acum nepretuite. Max va fi pus in situatia deloc placuta de a trebui sa apere o comunitate de oameni cinstiti. Care exploateaza o rafinarie de banda de atacatori care o terorizeaza. Mad Max 2 a fost extrem de bine primit de catre public la lansare. Si de atunci (1981) nu a incetat sa incante tele(spectatorii) dornici de actiune si senzatii tari. Si la aceasta a contribuit, fara doar si poate, partitura remarcabila pe care o face Mel Gibson.

În Hotelul Transilvania lucrurile s-au schimbat puțin în ultima vreme: politica strictă a lui Dracula care acceptă doar monștri în hotel s-a mai relaxat. Iar hotelul își deschide porțile și oamenilor. Dar în spatele cavourilor închise. Dracula este neliniștit deoarece adorabilul său nepot, jumătate vampir, jumătate om, Dennis, nu dă semne că ar fi și vampir.

Așa că, în timp ce Mavis își vizitează socrii umani (și are și ea parte de un șoc cultural), bunicul vampir Dracula își cheamă prietenii Frank. Murray, Wayne și Griffin pentru a-l supune pe Dennis unor antrenamente speciale. Însă nimeni nu știe că tatăl lui Drac, foarte bătrânul și morocănosul Vlad e pe cale să facă o vizită familiei.