Mad Max (1979) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, SF
Scenariu: James McCausland, George Miller
IMDB: 7.0
Regizor(i): George Miller
Actori: Mel Gibson, Joanne Samuel, Hugh Keays-Byrne


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Mad Max

Într-un viitor post-apocaliptic, într-un peisaj dezolant, în care puţinii supravieţuitori sunt terorizaţi de bande motorizate. Max – un poliţist blazat de munca pe care o face şi scârbit de ororile întâlnite la tot pasul. Vvrea să se retragă şi să trăiască liniştit cu soţia şi fiul.

Când, însă, aceştia sunt ucişi de banda lui Toecutter, ca represalii, Max simte că trebuie să-şi răzbune nu numai familia. Ci pe toate victimele, şi se transformă într-un justiţiar al şoselelor. Cu sufletul mort, ultimul apărător al vieţii începe o vânătoare nemiloasă a acestor indivizi motorizaţi. Care se distrează ucigând şi violând nevinovaţi…

Mad Max Acoliții, motocicleta gasca Nightrider, condusă de Toecutter (Hugh Keays-Byrne) și Bubba Zanetti (Geoff Parry). Se execută potcovit cu crampoane pe un oraș, vandalizarea proprietății, furt de combustibil. Precum și terorizarea populației. Max și colegi ofițer de Jim Rains “Goose” (Steve Bisley) aresta tineri protejat Toecutter lui. Johnny “Boy” Boyle (Tim Burns), care a fost prea mare pentru a părăsi scena de viol gasca de un cuplu de tineri.

Când nici victima violului, nici oricare dintre show orășeni în judecată lui Johnny, instanțele federale arunca cazul. Goose, furios la eliberarea lui Johnny, Mad Max, trebuie reținut ca el și Johnny schimb amenințări violente la secția de poliție oraș.

După Bubba trage Johnny departe, MFP căpitane Fred “Fifi” Macaffee (Roger Ward) spune ofițerii săi să facă tot ce este nevoie pentru a combate bandele “atât timp cât curat actele de”. Goose devine lui Max atenție o noapte, conducându-l la care mecanicul de poliție relevă un Special de Poliție în reparații, dar toate în negru.