Machete Ucigas meserias – Machete Kills (2013) Online Subtitrat


Regia: Robert Rodriguez
Actori: Danny Trejo, Alexa PenaVega, Mel Gibson
Anul: 2013
Gen: SF, Crima, Actiune
Durata: 107 minute
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Machete Ucigas meserias – Machete Kills (2013)

Al doilea film din trilogia Machete, îl găsește pe Machete plângând moartea iubitei lui, Sartana, ucisă în timpul unei confruntări cu cartelurile. Machete e recrutat de președintele Statelor Unite ale Americii pentru o misiune care ar fi imposibilă unui muritor de rând. Machete trebuie să-și croiască drum spre Mexic pentru a-l doborî pe șeful unui cartel, “Mendez nebunul”, care amenință că va lansa rachete asupra SUA.

Acest film este clar un omagiu adus peliculelor action de categorie B din anii 80. O pelicula facuta la misto, o adunatura de scene, faze ridicole, penibile, fara nici o logica..

Nu stiu cum de a acceptat Mel Gibson sa joace intr-un asemenea film dar pot sa imi explic prin faptul ca e pe lista neagra si acum e si un actor ieftin care accepta orice rol minuscul i se ofera. Sau poate ca avea chef sa joace primul rol de villain din viata lui..cine stie?

Mai multe lucruri sunt de retinut din film:Machete don’t tweet, don’t text and don’t smoke. Apoi..Machete… desi e un tip mexican cu mustata ,urat, cu multe cicatrici si riduri..e totusi irezistibil si majoritatea gagicilor din film il vor in patul lor…pt ca e o legenda…