Lust Stories (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Zoya Akhtar, Dibakar Banerjee
Actori: Radhika Apte, Bhumi Pednekar, Manisha Koirala
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Indiene
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Lust Stories (2018)

De la căsătorii tensionate la fantezii arzătoare: patru povești despre iubire, pofte trupești, sex și dorințe – unele interzise, altele neîmpărtășite.

Lust Stories este o combinație a viziunii celor patru producători strălucitori de film pe care îi avem în India în acest moment. Nu este un film impecabil, la fel cum noi oamenii nu suntem fără probleme.

Preferința mea personală în rândul celor patru filme a fost cea făcută de Zoya Akhtar, o poveste frumoasă a venirii de vârstă care arată discriminarea clasică predominantă în societatea noastră. Atunci când o servitoare arată caracterul lui Bhumi Pednekar (de asemenea, o servitoare), un salwar care ia fost dat cadou de către angajator doar pentru a afla că are o gaură în ea.

Servitorul se referă încă la aceasta ca fiind “perfectă” și propune să o poarte la nunta surorii ei. Filmul lui Anurag Kashyap pare să fie un pic prea lung, deși personajul Kalindi a jucat frumos de Radhika Apte este una dintre cele mai complexe femei pe care le-am fi văzut vreodată în cinematograful Hindi.