Lupta perfecta – The Good Fight (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Michelle King, Robert King
Actori: Christine Baranski, Justin Bartha, Cush Jumbo
An: 2017
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 8.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Good Fight SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01:

S02E02:

S02E03:

S02E04:

S02E05:

S02E06:

S02E07:

S02E08:

S02E09:

S02E10:

S02E11:

S02E12:

S02E13:


Sinopsis The Good Fight

„Soţia perfectă” aduce laolaltă, în rolurile principale din Lupta perfecta online subtitrat, două actriţe din producţia amintită (Christine Baranski şi Cush Jumho) şi un nume din „Urzeala tronurilor” (Rose Leslie).

În poveste The Good Fight online subtitrat, reputaţia avocatei Maia (Leslie) de la Lockhart & Lee are serios de suferit, după ce pierde toate economiile naşei sale de botez, Diane Lockhart (Baranski). Aşa ajung cele două să se angajeze la noua filmă de avocatură din Chicago a tinerei Lucca Quinn (Jumbo).

Am fost jarred unpleasantly când lupta bună luptă prima prinde cu Diane Lockhart (Christine Baranski); a cărui firmă este acum numit Lockhart; Decker; Gussman; Lee; Lyman; Gilbert-Lurie; Tannebaum; & Associates. Incearca sa spui asta de câteva ori rapid. Nu numai că a schimbat numele; dar asa au seturi. Gone sunt cunoscute birouri de avocatura le-am văzut peste șapte sezoane; și chiar și spațiul de colț recunoscut Diane. În schimb; după fuziunea cu alte două organizații; sapaturile sunt nou-nouț.

Nu te pot ajuta; dar simt că schimbarea a fost inutilă. În timp ce face pentru o separare mai ușoară între Diane și practica ei; complot-înțelept; aceeași poveste ar putea fi realizată fără a arunca în aer ceea ce a fost înainte. Având în vedere cât de mult lupta bună ne menține amintind că acest lucru este stabilit în același univers; se simte foarte greșit pentru a începe cu setarea deranjanta.

Pentru a juca avocatul diavolului; poate că acest lucru se face în mod intenționat; astfel încât spectatorii nu sunt trist când Diane nu găsi ieșire. Mai degrabă decât speranța pentru unele ultimul minut salva care se întoarce pe ea în cazul în care am ajuns să cred că ea aparține.