Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Luna mea de nebunie – Brain on Fire (2016) Online Subtitrat


Regia: Gerard Barrett
Actori: Thomas Mann, Richard Armitage, Chloë Grace Moretz, Carrie-Anne Moss
An: 2016
Gen: Biografie, Drama
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Brain on Fire

Filmul este o adaptare a cărții „Brain on Fire: My Month of Madness”, și urmărește viața unei jurnaliste în plină ascendență care suferă de o tulburare autoimună rară. Fiind diagnosticată greșit în mod repetat, ca urmare a unei amnezii severe și a unei serii de izbucniri violente. Proaspăt absolventă de jurnalism și gata să înceapă viața de adult , Susannah Cahalan, în vârstă de 24 de ani. Deja pare să aibă totul: slujba ei de vis la New York Post, colegi de treabă și suportivi, un prieten devotat și o familie iubitoare.

Apoi, aproape peste noapte, această tânără ingenuă a trecut subit de la unul dintre reporterii cei mai de încredere; la o aparență instabilă și paranoică a sinelui ei anterior. Chinuită de halucinații auditive și pierderi de memorie, medicii au desconsiderat starea ei de sănătate, punându-i un diagnostic relaționat cu petrecerile exagerate și stresul. Dar, pe măsură ce starea ei se înrăutățește, mizele devin mai mari, iar cursa pentru a găsi un răspuns devine o chestiune de viață și de moarte.

Brain on Fire este un captivant mister medical care sondează în complexitatea identității, familiei; și a tăriei în fața adversității. Pelicula surprinde experiența oribilă a căderii unei femei în nebunie și miracolul medical care tras-o înapoi de pe marginea prăpastiei.

Filmul este foarte bun cu un scenariu interesant iar faptul ca este inspirat din intamplari reale; te captiveaza si mai mult. Chloë Grace Moretz este una dintre favoritele mele iar in acest film are o prestatie reusita. Un film care chiar mi-a placut mult si mi-a starnit curiozitatea pe tot parcursul lui,merita vizionat!