Luna de miere – Honeymoon (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Groaza, Mister, Thriller
Producator(i): Phil Graziadei, Leigh Janiak
IMDB: 5.7
Regia: Leigh Janiak
Actori: Rose Leslie, Harry Treadaway, Ben Huber


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Luna de miere – Honeymoon

Bea și Paul sunt doi tineri proaspăt căsătoriți care își petrec luna de miere la o cabană din pădure, ce apartine familiei lui Bea. La scurt timp după ce au ajuns în cabană, Paul o găsește pe Bea rătăcind dezorientată în noapte prin pădure. Viața lor intimă are de suferit, iar Bea începe să se comporte ciudat. Paul suspectează că Bea s-a întâlnit în aceea noapte cu Will, un fost prieten din copilăria ei, dar lucrurile sunt mult mai sinistre…

Este si normal ca fimul sa supere fanii gen. Este mai mult viziune asupra transformarii unei persoane din cuplu dupa casatorie, in timpul casniciei, cea ce duce la distrugerea relatiei. Ce duce mai departe catre fundatură sau catre groază lucrurile, fiindca te intrebi de ce celalalt nu fuge , nu pleacă de acolo, pentru a opri alunecarea catre o pantă a grotescului, pentru că devine foarte periculos, este tocmai nevoia personajelor de a nu strica relatia, de a nu strica luna de miere, de a lasa lucrurile sa pară normale, de a ascunde raul in spatele unei poze a normalului.

Nevoia pe care o simte orice cuplu de a ascunde gunoiul sub preș, de data aceasta nu pentru a arata celorlalți o față a unui cuplu normal. Ci pentru a le arăta lor înșiși o fațadă a casniciei pe care au dorit-o, fiindcă sunt singuri in padure. Era o întrebare pe care cineva i-a pus-o lui Bill Murray, care s-a intalnit intamplator cu un grup de baieti. Aflati la o petrecere a burlacilor, intrebat cum iti dai seama. Daca fata este cea care poate fi sotia ta, cum îți dai seama că ea este aleasa. Le-a spus ceva de genul ia-o si du-o undeva.