Lumea e prea mică – The World is not Enough (1999) Online Subtitrat


Regia: Michael Apted
Actori: John Cleese, Sophie Marceau, Denise Richards, Robert Carlyle, David Calder, Pierce Brosnan
Anul: 1999
Gen: Aventura, Actiune, Thriller
Durata: 128 minute
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Lumea e prea mică – The World is not Enough

In cel de-al 19-lea film Lumea e prea mică cu James Bond, agentul 007 trebuie inca o data sa salveze lumea, sa cunoasca femei superbe si sa distruga cu nonsalanta ultimele gadget-uri hi-tech construite de Q (Desmond Llewelyn intr-o ultima aparitie) si de succesorul lui, R (John Cleese).

De data aceasta, Bond (Pierce Brosnan) trebuie sa previna o explozie nucleara intr-una din cele mai mari conducte de petrol a lumii si sa o protejeze pe Elektra King (Sophie Marceau), mostenitoarea afacerilor cu petrol ale unui miliardar ucis. Tinta lui este Renard (Robert Carlyle) din filmul Lumea e prea mică, un terorist implicat candva in rapirea frumoasei Electra. Renard are un handicap neobisnuit: un glont infipt in creier il impiedica sa simta durerea, dar nu si gelozia cand Bond si Electra devin mult prea intimi, astfel incat triunghiul Bond-Elektra-Renard are potential explozibil mai mare decat conducta din Marea Caspica.

Dupa succesul inregistrat cu “GoldenEye” ; era si greu de crezut ca Pierce Brosnan nu va mai fi agentul 007 ; sau ca o alta pelicula la fel de interesanta nu isi va face aparitia pe piata in cel mai scurt timp posibil . aceasta este “The World is not Enough” ; unde ; pe langa actiunea de prima mana si scenele politice tensionate ; isi mai fac aparitia o multime de femei foarte talentate si foarte carismatice ; dintre care am putea sa le amintim pe Denise Richards din Lumea e prea mică; Sophie Marceau si chiar veterana Judi Dench . pe scurt ; ar fi o greseala sa nu vizionati acest film .