Lumea apelor – Waterworld (1995) film online subtitrat

Regia: Kevin Reynolds
Actori: Jeanne Tripplehorn, Zitto Kazann, Kevin Costner, Lanny Flaherty, R.D. Call
Anul: 1995
Gen: Actiune, Aventura, SF
Durata: 135 minute
IMDB: 6.1


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!

Costul controversa deoparte, “Waterworld” este o imagine decent acțiune futurist cu unele seturi de mare, unele idei interesante, și câteva imagini care vor rămâne cu mine. Ar fi putut fi mai mult, ar fi putut fi mai bine, și ar putea fi făcut să mă pasă de personajele. Este una dintre acele imagini marginale nu sunteți mulțumit de văzut, dar nu poate destul de recomanda.

Filmul Waterworld începe cu marca globul universal filare în spațiu, și apoi vom vedea polar topirea calotei glaciare în timp ce o voce profundă (nu James Earl Jones pentru o schimbare) stabilește povestea în “viitor”, atunci când toate de pe pământ este acoperit în apă. Tăiate la Mariner (Kevin Costner), la bordul lui Trimaran, o navă cu vele care arata facut din piese de schimb de la “Mad Max”. Prima fotografie a unei erou de acțiune ar trebui să stabilească tonul pentru un film Waterworld; amintiți-vă sclipiri inițială de James Bond sau Batman, și să le compare cu “Waterworld”, care arată Mariner pipi într-o sticlă, turnarea fluidului într-un set de chimie home-made, cranking un mâner pentru a procesa, și apoi bea. Apoi, el gargară, și scuipă pe copac sa tei puțin, așa că știm cum el devine de apă și vitamina C. dulce

Mi-ar fi primit mai mult de aceste detalii despre cultura plutitoare globale care Mariner este o parte a. Dar, ca atat de multe filme SF, aceasta ocolește cele mai bune posibilități ale genului: În loc de știință și speculații, am obține o mulțime de scene de acțiune violente. Mariner este un singuratic, un “Waterworld” sau mutant, cu branhii spatele urechile, și picioarele palmate. El merge să comerțului la un mare plutitoare “atol”, care este ca o versiune maritimă a orașului post-apocaliptic în “Mad Max Beyond Thunderdome.” El are ceva ce ei doresc.

“Mmmm!” spune un comerciant. “Murdărie Pure! 3.2 kilograme!” El meserii pentru bani, petrece o parte din ea la bar, și se întâlnește Helen (Jeanne Tripplehorn), barmanul. Apoi, el ofensează localnicii prin refuzul de a contribui la piscina lor de gene, și este închis într-o cușcă, atunci când cetatea intră sub atac din Fumatorii – haiduci rebele care panda mărilor în jet ski souped-up. Liderul fumatori este Deacon (un lanț de-fumător, desigur), Waterworld, jucat de Dennis Hopper ca un alt sale Loonies cackling violente. Hopper este standard emisiune negativ din anii 1990, și aparițiile sale ar crește obositor dacă nu ar fi fost atât de bine la ei, adăugând entorse verbale ciudate care fac personajele sale par mai inteligent și mai răsucite.

Atac de fumatori pe atol este o secvență de acțiune virtuoz, inclusiv în cazul în care cascadorii tipi pe ski-jet accelera o rampă și zbura deasupra zidurilor Atoll, debarcare în laguna din interiorul. (E un pic ciudat pentru a vedea tipurile de Hells Angels face aceleași cascadorii schi de apă de bază perfecționate în urmă cu 50 de ani în toate aceste imagini Esther Williams stabilite la Cypress Gardens.) Mariner este eliberat de Helen, in Waterworld al cărui preț este că el trebuie să o și o va ajuta tânără fată pe nume Enola (Tina Majorino) de evacuare. A forțat să fie de acord, și, în curând ei navighează în largul mării și certuri (“Aceasta este barca mea, și am luat-felul îmi place”). Mariner fel ar arunca în cel mai scurt Helen și fata peste bord, dar știm rezultatul obligatorie: Se va ajunge la ele ca. El face, silă, și apoi descoperă fumatori doresc fata, deoarece ea are o hartă tatuat pe spate care arată calea de a ateriza. Scenele relații sunt destul de sumbre, în afară de un sărut întârziat lung și o vizită uluitoare sub valuri pentru a vizita un oraș înecat in Waterworld.