Loving Pablo (2017) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Iubindu-l pe Pablo urându-l pe Escobar
Regia: Fernando León de Aranoa
Actori: Penélope Cruz, Peter Sarsgaard, Javier Bardem
An: Filme Online 2017
Gen: Biografie, Crima, Drama
IMDB: 6.2


Se lucreaza la subtitrare!


Review Loving Pablo (2017)

Frumoasa jurnalistă Virginia Vallejo (Penélope Cruz) alunecă într-o intensă şi periculoasă poveste de dragoste cu notoriul traficant de droguri Pablo Escobar (Javier Bardem).

Actorii spanioli Penelope Cruz şi Javier Bardem promovează în prezent filmul Loving Pablo online subtitrat, pe care l-au filmat anul acesta.

Pelicula Loving Pablo online subtitrat prezintă povestea de dragoste dintre cunoscutul traficant de droguri Pablo Escobar (Bardem) şi jurnalista Virginia Vallejo (Cruz); iar scenariul are la bază cartea „Loving Pablo; Hating Escobar”; scrisă chiar de Virginia Vallejo. Filmul are premiera săptămâna aceasta; pe 6 septembrie; în cadrul Festivalului de Film de la Veneţia; care a început pe 29 august şi care durează până pe data de 9.

Penelope (43 de ani) şi Javier (48 de ani) filmează în prezent încă o peliculă împreună; drama „Todos lo saben”; în care mai apare şi Imna Cuesta; iar ulterior Penelope va lucra alături de Edgar Ramírez la comedia „Love Child”. Pe Javier îl veţi vedea pe marile de la noi în octombrie în filmul lui Darren Aronofsky; „Mama” („Mother”); în care îi dă replica lui Jennifer Lawrence.

Penelope şi Javier (care au mai fost colegi în 7 filme; cel mai cunoscut fiind „Vicky Cristina Barcelona”) sunt căsătoriţi din 2010; şi au împreună doi copii: pe Leo (6 ani) şi Luna (4 ani).

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Loving Pablo (2017)
Nota film
41star1star1star1stargray