Loveless – Nelyubov (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Andrey Zvyagintsev
Actori: Maryana Spivak, Aleksey Rozin, Matvey Novikov
An: 2017
Gen: Drama
IMDB: 7.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Loveless – Nelyubov

Borys și Zhenya divorțează. Certându-se constant, și pe cale să vândă apartamentul, se pregătesc fiecare, separat, de noile lor vieți: Boris, cu prietena sa mai tânără și însărcinată și Zhenya cu amantul bogat care-și dorește mult să se căsătorească. Niciunul dintre ei nu pare interesat de copilul lor de 12 ani, Alyosha. Până când acesta dispare.

Indiferent dacă este sau nu proiectată ca o alegorie a Rusiei moderne, nici un film din amintirea recentă nu a examinat lipsa tot mai mare a relațiilor umane cu o forță expresivă precum dragostea lui Andrei Zvyagintsev (“Leviathan”), o dramă intimă despre un cuplu pe margine a divorțului a cărui neglijare emoțională a fiului lor duce la consecințe devastatoare. Deși filmul a fost caracterizat ca “sumbru”, tonul de senzație este mai mult ca tristețea și regretul că mulți astăzi au pierdut capacitatea de compasiune și empatie. Însoțit de scorul bogat al pianului în cascadă al lui Evgeny Galperin, filmul se deschide ca scenograf Mihail Krichman ne înconjoară cu frumusețea liniștită a unei ierni rusești.

Aproape imediat, ne uităm la o clădire din piatră care părea a fi rece, care ar putea fi ușor o închisoare în Siberia. Nu există sunet sau mișcare. Dintr-o dată se deschide o ușă, iar copiii, eliberați din școală, se rotesc prin ieșirile sale. Deși unii râd, nu este o scenă fericită. De 12 ani, Aloysha (Matvey Novikov) se întoarce acasă printr-o pădure goală. Dar nu-i așteaptă saluturi calde. Căsătoria dintre mama sa, proprietarul salonului de frumusețe Zhenya (Maryana Spivak). Si tatăl său Boris (Alexey Rozin, “Leviathan”), un funcționar de management de birou, sa terminat.