Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Love on the Slopes (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Paul Ziller
Actori: Katrina Bowden, Thomas Beaudoin, Elysia Rotaru
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Love on the Slopes

Un scriitor de călătorie aspirant, mai puțin îndrăzneț, încearcă să facă sporturi extreme pentru a scrie un articol în reviste, cu ajutorul unui fotograf extrem de sportiv. Ca de obicei, dragostea urmează.

Alex din filme online 2018 Love on the Slopes este obosită de munca editorului de copie pentru că dorește să fie scriitoare. Vrea să scrie articole care inspiră nu doar să le corecteze. Apoi șeful îi spune angajaților despre un concurs. Persoana care scrie cel mai bun articol va primi un bilet de primă clasă oriunde în lume, articolul pe copertă și o poziție de scriitor în călătorie. Ea propune să scrie despre un fotograf evaziv pe nume Cole Taylor.

Nu are o prezență socială și nu face interviuri. Seful lui Alex nu crede că interviul cu Cole este de ajuns. Ea ar trebui să se confrunte cu sporturi extreme. Ea încearcă să domnească în șeful ei explicând că este o clutz. Dar el îi spune să plece de pe traseul bătut și să încerce orice sport extrem, pe care o stațiune locală trebuie să o ofere ca nou-venit. Alex vine la stațiune îngrozitor pregătit pentru o plimbare de o mie de kilometri după ce mașina se desprinde și pentru micul traseu de drumeție spre cabana ei. După ce a devenit o catastrofă de mers pe jos pe teleschi, un bărbat frumos oferă să o ajute. Omul acela este Cole.

El promite să-și învețe sporturile extreme in filme online 2018 Love on the Slopes. Dar trebuie să demonstreze că nu-l va ucide și va juca după regulile sale. Ea este de acord cu speranța de a scrie despre el. În timp ce cei doi petrec timpul împreună, ambii își descompun zidurile și temerile. Dar singurul lucru care sta în cale este Barton, iubitul lui Alex.