Lost in Space (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Irwin Allen, Matt Sazama, Burk Sharpless
Actori: Mina Sundwall, Max Jenkins, Molly Parker, Parker Posey, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, Toby Stephens
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, SF
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Lost in Space (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01.Impact

S01E02.Diamonds.In.The.Sky

S01E03.Infestation

S01E04.The.Robinsons.Were.Here

S01E05.Transmission

S01E06.Eulogy

S01E07.Pressurized

S01E08.Trajectory

S01E09.Resurrection

S01E10.Danger.Will.RobinsonReview Lost in Space (2018)

În doar câţiva ani, Netflix a devenit unul dintre cei mai respectaţi creatori de conţinut din lume. Evident, nu a reuşit performanţa lansând pe bandă rulantă seriale dulcege şi confortabile, ci explorând subiecte controversate fără să-şi menajeze publicul. Printre titlurile Netflix, Lost in Space, o combinaţie de SF, aventură şi dramă de familie, arată aproape bizar. Iată mai jos ce ţi-ar putea plăcea la serialul lansat pe 13 aprilie.

Povestea Lost in Space online subtitrat are loc câteva decenii în viitor, când spre Terra se îndreaptă un meteorit. Confruntată cu extincţia, rasa umană lansează programul Jupiter, trimiţând în în spaţiu nave ai cărei pasageri ar trebui să colonizeze alte planete. În centrul atenţiei este a 24-a misiune şi mai ales familia Robinson, doar că un misterios atac face ca nava lor, Resolute, să se abată de la traiectoria stabilită şi o parte dintre colonişti să se refugieze, cu ajutorul navetelor de salvare, pe o planetă necunoscută.

Lost in Space online subtitrat este una dintre puţinele încercări Netflix de a crea un serial pentru întreaga familie. Reuşita este doar parţială, pentru că serialul pare mai degrabă destinat copiilor şi adolescenţilor, având puţine provocări pentru publicul mai exigent. Una dintre probleme este că Lost in Space omagiază mult prea mult serialul original lansat în anii ’60, care oferea un bizar melanj de dramă, umor şi aventură, melanj care parcă nu mai funcţionează în 2018, mai ales cu atâtea alternative disponibile.