Lore (2017) Serial Online Subtitrat


Actori: Aaron Mahnke, Colm Feore, Adam Goldberg
An: Seriale Online 2017
Gen: Seriale Online, Documentare, Groaza
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Lore (2017) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03 [WEB-STRIFE]

S01E04

S01E05

S01E06


Review Lore (2017)

Mitologiile noastre colective de coșmar sunt înrădăcinate în povestirile de groază din viața reală.

În primul rând, naratorul sună ca și cum ar face o falsă confuzie cu William Shatner. Nu ma deranjat de la început, dar există o mulțime de narațiuni în spectacol și modul în care vorbește într-adevăr a început să ia mai degrabă decât să adauge la spectacol. Vocea, în general, nu pare să completeze conținutul.

Am vrut cu adevărat să mă bucur de acest spectacol, deoarece acest material de subiect mă interesează întotdeauna, dar cred că modul în care încearcă să mixeze divertismentul și informația nu funcționează.

Faptele sunt prezentate ca atare și sunt informative și interesante în cea mai mare parte, cum ar fi vechile emisiuni “În căutare de”.

Segmentele dramatice care se desfășoară se presupune că se bazează pe evenimente adevărate, dar cred că merg puțin peste bord în încercarea de a se distra. Pentru angajarea unor astfel de actori bine cunoscuți, ei nu erau foarte plăcuți. S-a scos din suflet, nemulțumit și a căzut. Mai ales atunci când este întreruptă de narațiune care comută brusc uneltele.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Lore (2017)
Nota film
41star1star1star1stargray