Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

London to Brighton (2006) Film Online Subtitrat


Regia: Paul Andrew Williams
Actori: Lorraine Stanley, Georgia Groome, Johnny Harris
An: 2006
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis London to Brighton

Este 03:00 noaptea şi două fete dau buzna într-o toaletă din Londra. Joanne are hainele sfâşiate şi plânge. Faţa lui Kelly este plină de vânătăi şi umflată. Duncan Allen este la el în baie, întins pe jos şi sângerează grav. Fiul lui Duncan, Stuart, şi-a găsit în sfârşit tatăl şi cere să i se dea câteva răspunsuri. Derek, peştele lui Kelly, trebuie să dea urgent de ea sau va plăti cu propriul cap. Kelly şi Joanne fac orice pentru a rămâne în viaţă în următoarele 24 de ore…

Într-o toaletă publică de la Londra, la ora 03.07, prostituata de vârstă mijlocie, Kelly, ia pe tânărul Joanne de 11 ani. Împreună, ei iau trenul de la Londra la Brighton pentru a scăpa de proxenetul lui Kelly. Filmul explorează legătura dintre mama și fiică care se formează între fete, așa cum sunt lăsate să se descurce singure în lumea de subteran din sudul Londrei.

Paul Andrew Williams a făcut ceva remarcabil de grozav aici că nu și-a dat seama până când filmul London to Brighton online subtitrat său a început să primească laude și o distribuție mai largă (chiar sa îndreptat spre Festivalul Internațional de Film de la Stockholm, unde l-am văzut). Cu toate acestea, putem spune cu ușurință că acesta este un film de calitate, cu performanțe excelente, realizate de cei doi lideri Lorraine Stanley și tânărul Georgia Groome. Deși subteranul și ierarhiile de răufăcători ai unor băieți răi, johns și proxenetari canal Guy Ritchie și Matthew Vaughn, regizorul Williamsm subliniază că Londra la Brighton este “nu un film gangster”, ci o privire neclintită asupra celor două personaje menționate mai sus și cum se descurcă sub presiune .