Dezactivati adblock-ul pentru toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


LOL (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Lisa Azuelos
Actori: Miley Cyrus, Douglas Booth, Ashley Greene
Anul: 2012
Gen: Comedie, Drama, Romantice
Durata: 97 minute
IMDB: 4.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis LOL

Într-o lume conectată prin YouTube, iTunes și Facebook, Lola și prietenii ei navighează online, în timp ce îi evită pe părinții lor uneori aroganți și confuzi. Acest film este un remake dupa o producție franceză din 2008. În film, tânăra interpretată de Miley este alungată de prietenul ei și decide să îl urmărească pe cel mai bun prieten al său, iar in același timp mama sa divorțează, fiindu-i foarte greu să o ia de la capăt ca femeie singură; încearcă – totodată – să restabilească relația mamă-fiică.

Nu ma omor dupa Miley Cyrus; insa sunt nevoita sa recunosc ca imi place cum isi joaca rolurile 😀 Nu credeam ca are sa imi placa filmul atat de mult; insa faptul ca povestea se desprinde din viata de astazi a tinerilor; plina de anturaje; distractii; certuri cu parintii ma face sa realizez ca filmul acesta nu e deloc o prostie.

Povestea de iubire dintre Lola si Kyle e foarte draguta; relatia apropiata dintre ea si mama ei te face sa realizezi ca o mama nu iti vrea decat binele…orice ar fi! Nu consider deloc filmul o pierdere de vreme; ci dimpotriva! E o lectie de viata ; mai ales pentru cei in cautarea fericirii si bunei relatii cu parintii