Logan (2017) Film Online Subtitrat


Regia: James Mangold
Actori: Patrick Stewart, Hugh Jackman, Elizabeth Rodriguez, Doris Morgado
An: 2017
Gen: Actiune, Drama, SF
IMDB: 8.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Logan

În viitorul apropiat, oboseala îl va opri pe el să îl îngrijească pe Profesorul X, grav bolnav și aflat într-o ascunzătoare aflată la granița mexicană. Dar încercările lui Logan de a se ascunde de lume și de urmările faptelor sale iau sfârșit o data cu apariția unui tânăr mutant ghidat de forțele întunecate.

Wolverine s-a prezentat cu un look cu totul nou în trailerul lui , o nouă şi ultimă apariţie în rol a lui Hugh Jackman. Grizonat şi cu o distribuţie a părului facial mai concentrată pe babă, supereroul pare să îşi echilibreze vulnerabilitatea adusă de vârstă cu un aspect şi o atitudine mai dură. În vreme ce, odată cu lansarea de ieri a trailerului, fanii dezbat misterele şi surprizele dezvăluite în scenele secvenţei video. Cei de la DigitalSpy s-au concentrat pe un aspect mai trivial al evoluţiei personajului – felul în care aspectul acestuia. In special freza, s-au modificat în decursul francizei X-Men şi al aventurilor individuale ale lui Logan.

Patrick Stewart revine în rolul Profesorului X; iar povestea se va concentra destul de mult pe “relaţia părintească” dintre Wolverine şi acesta. Ştirile recente despre Logan; al treilea film în care Wolverine îşi desfăşoară aventurile independent de grupul X-Men. Au conţinut trimiteri la o fetiţă misterioasă; cunoscută drept X23.

Într-o postare publicată ieri pe contul oficial al de Instagram al peliculei; Wponx; ni se face cunoştinţă cu Laura. Este; până acum; cel mai clar indiciu că este vorba de aceeaşi fetiţă din paginile Marvel Comics; aceeaşi X23 pe care organizaţia Weapon X a clonat-o pentru a replica abilităţile lui Wolverine. Acţiunea din Logan are loc la câţiva zeci de ani de la evenimentele din Days of Future Past. In care protagonistul; acum mai vulnerabil şi îmbătrânit; trebuie să îi protejeze pe Profesorul Xavier.