Living Biblically (2018) Serial Online Subtitrat


Actori: Jay R. Ferguson, Lindsey Kraft, Camryn Manheim
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 4.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Living Biblically SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:


Sinopsis Living Biblically

Living Biblically online subtitrat este o adaptare a cărții non-fiction de A.J. Jacobs, în care un om încearcă să trăiască cât mai aproape de învățăturile Bibliei.

Se pare că este posibil ca “viața biblică” să existe doar pentru a pune la punct modelul unic de lucru la sfârșitul pilotului: “Un preot, un rabin, un catolic rătăcit și un necredincios merg într-un bar …” Dar, , configurația sitcom-ului este pusă în practică – iar câștigul salarial este încă de văzut. “Viața biblică” urmează nenorocirile morale ale lui Chip (Jay R. Ferguson), critic de film care decide să trăiască prin scrisoarea cuvântului după ce cel mai bun prieten al său moare brusc.

Soția sa, Leslie (Lindsey Kraft), ateu, nu este impresionată de noua sa traiectorie, dar tolerantă – și fără să mai trăiască, viața lui Chip devine o serie de puzzleuri teologice. Fără minciună, fără să-l luăm în zadar în numele lui Dumnezeu, dar și fără țesături de amestecare și cu îndemn la adulterii de piatră? Chip este confuz, dar vesel determinat. (Leslie, pentru creditul ei, trasează o linie când Chip sugerează că Beyoncé este un idol fals: “Nu există nimic fals despre Beyoncé.”)

Credeți sau nu, este ceva fermecător despre sitcom. El centrează creștinismul într-un mod care nu este niciodată examinat; dar reușește să facă acest lucru într-un mod care se înrădăcinează în călătoria specială a lui Chip. Credința este un subiect dificil pentru cultura popului, astfel încât majoritatea divertismentului îl evită; chiar dacă nouă din 10 americani cred în Dumnezeu, potrivit lui Gallup; și 70% se identifică drept creștini, potrivit Centrului de Cercetare Pew.