Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Little Boxes (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Rob Meyer
Actori: Melanie Lynskey, Nelsan Ellis, Armani Jackson
An: 2016
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Little Boxes

Little Boxes online subtitrat urmărește povestea unei familii interrasiale care se luptă să se adapteze atunci când se mută de la New York, într-un oraș mic, predominat de albi, în ​​statul Washington. Este vara dinaintea clasei a șasea, și Clark este nou în oraș, un copil birasial într-o mare de copii albi. Neavând cunoștință de schimbarea stilului de viață care-i așteaptă, familia se angajeză în următorul lor capitol cu ​​cele mai mari de așteptări.

Descoperind că pentru a fi cool trebuie să acționeze mai mult ca un negru, Clarck se chinuie să satisfacă așteptările celor din jur, în timp ce părinții lui, Mack și Gina depun, de asemenea, eforturi semnificative pentru a se adapta la viața micului oraș. Echipați pentru numeroasele provocări inerente din New York, membrii familiei strâns unite, sunt slab pregătiți pentru diferitele obstacole pe care le prezintă noua lor comunitate, și în curând se găsesc luptându-se să se înțeleagă pe ei înșiși, dar și reciproc, în acest nou context suburban.

Acest lucru are elemente de comedie în el și este conștient de societate. Deși unii ar putea crede că acest lucru nu se agravează prea mult. Orice ați putea crede acest lucru pare a fi o descriere exactă a problemelor și îngrijorărilor de a crește copilul. Influențele pe care le are copilul, stresul și problemele pe care le au părinții. Totul este supraîncărcat. Are muzică în ea, că unii ar putea găsi ofensiv, mai ales în legătură cu copii mici.