Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Lincoln (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Steven Spielberg
Actori: Lee Pace, Tim Blake Nelson, Jared Harris, Sally Field, Daniel Day-Lewis
Anul: 2012
Gen: Biografie, Drama, Istorice
Durata: 150 minute
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Lincoln

Al șaisprezecelea președinte al Statelor Unite ale Americii, Abraham Lincoln, va conduce Nordul spre o mare victorie împotriva Sudului în timpul Războiului Civil American (1861-1865). Astfel Abraham Lincoln este primul președinte american care a abolit sclavia și a desăvârșit unitatea statelor americane.

Bazat pe romanul biografic a lui Doris Kearns Goodwin “Rivalii: Geniul politic a lui Abraham”, filmul se concentrează în special pe ultimele luni de viață ale lui Lincoln, romanul fiind prea stufos pentru a fi cuprins în întregime în film. Spielberg dorește să-l surprindă pe el ca om al deciziilor ce au dus la scrierea istoriei, dar și să reliefeze abilitățile sale politice incontestabile, tactul desăvârșit și circumstanțele politice care l-au făcut să străbată cu succes o perioadă greu încercată.

Întâmplarea (sau poate nu…) a făcut ca în ultimele luni să mai avem parte de cel puţin două filme cu subiecte înrudite. Mai explicit; anul trecut Timur Bekmambetov; în plin acces de cretinătate absconsă (de parcă n-ar fi făcut tot el; în 2008; delicioasa poznă “Wanted”); a comis imbecilitatea “Ambraham: Vampire Hunter”; ca şi cum asta n-ar fi fost de ajuns; Richard Schenkman a trântit şi el pelicula video (pun intended) in-Titu-lată “Abraham Lincoln vs. zombies”; conform principiului: de ce să fim noi idioţi doar o dată; dacă se poate şi de două ori…?