Liga Dreptății – Justice League (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Zack Snyder
Actori: Jason Momoa, Henry Cavill, Gal Gadot, Ezra Miller, Ben Affleck
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Liga Dreptății – Justice League

Odată ce şi-a recăpătat credinţa în umanitate şi inspirat de sacrificiul altruist al lui Superman, Bruce Wayne apelează la noua sa parteneră, Diane Prince, pentru a învinge un alt inamic extrem de periculos. Batman şi Wonder Woman sunt presaţi de timp să formeze o echipă de super eroi pentru a ţine piept noii ameninţări. Atacul catastrofal asupra omenirii este iminent, iar Liga Dreptăţii, la care se alătură Aquaman, Cyborg şi The Flash, are misiunea aproape imposibilă de a restabili pacea.

Cei mai tari supereroi din benzile desenate se întâlnesc pe marele ecran pentru a salva (pentru a câta oară?) omenirea de la catastrofe dezastruoase. Superman, Batman, Femeia Fantastică, Aquaman și alții trebuie să uite de orgolii in Justice League online subtitrat. Si să colaboreze pentru că au de-a face cu unii dintre cei mai redutabili eroi negativi ieșiți vreodată din benzile desenate. Și, cine știe, cu această ocazie poate vom afla și originea tuturor acestor supereroi…

Și asta în pofida unor cronici dure la adresa lui Batman v. Superman: Dawn of Justice și a Suicide Squad. Poate că nu e corect ca Justice League să fie judecat la fel. Chiar dacă filmul vine de la aceeași echipă de creație a Warner Bros și DC. Nu?

A sosit timpul ca echipa de supereroi de prim rang de la DC Comics din Liga Dreptății online subtitrat să-și facă debutul live. „Justice League” îi va aduce împreună pe Batman, Wonder Woman, Aquaman, Flash, Cyborg și da, Superman pe marele ecran. In lupta împotriva unei invazii din Apokolips, condusă de ticălosul Steppenwolf. Nu este nicio îndoială că filmul va fi un eveniment obligatoriu de vizionat când va ajunge în cinematografe.