Let The Sunshine In (2017) Film Online Subtitrat


Titlu original: Un beau soleil intérieur
Regia: Claire Denis
Actori: Juliette Binoche, Xavier Beauvois, Philippe Katerine, Josiane Balasko
An: Filme Online 2017
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 6.3


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Let The Sunshine In

Isabelle, artistul parizian, mama divortată, caută în sfârșit dragostea, dragostea adevărată.

Filmul Let The Sunshine In îi întreabă o mulțime de audiență, mai mult decât orice proiect anterior HSEL. Este vorba de 90 de minute, care nu fac altceva decât să se holbeze neclintit la fața răsturnată, îngroșată a lui Sagawa, în timp ce suferă un tratament medical și se oprește de mult timp cu fratele său. Filmul pune întrebări cu privire la identitatea bărbatului japonez de după război, adâncimile imaginației empatice și dacă sunt necesare granițe sociale pentru a obține un control asupra omenirii.

Sagawa nu a fost niciodată condamnat, așa că nu este un criminal din punct de vedere tehnic, așa că, în mod firesc, m-am gândit atât de mult la președintele și la Harvey Weinstein din Let The Sunshine In, în timp ce privim la trăsăturile asemănătoare unei mascote ale sociopatului. Monstrul unui om este celebritatea altcuiva.

Problema, ca de obicei, este că foarte puțini oameni care ar putea beneficia de lecțiile dureroase ale acestui film o vor vedea vreodată, iar aceia dintre noi care s-au înfruntat cu toții au văzut deja plăcerile grizzly ale “Cannibal Ferox”, “Men behind the Soarele “sau” Unchiul de rămas Tom “- filme care vă cer să vedeți viața ca o propoziție într-o narațiune, mai degrabă decât un scop în sine.

Pe măsură ce Jun, care pare a fi fratele normal până când scoate cuțitele și sârma ghimpată pentru a se face plăcere. Trece prin paginile romanului grafic al fratelui său, încercând să concilieze monstrul cu baiatul din filmele lor de acasă. Tu nu vă pot ajuta să vă întrebați câteva lucruri întunecate. Victimele rareori ajung să-și povestească povestile.