Lego DC Comics Super Heroes The Flash (2018) Online Subtitrat


Regia: Ethan Spaulding
Actori: James Arnold Taylor, Kate Micucci, Kevin Michael Richardson
An: Filme Online 2018
Gen: Animatie, Actiune, SF
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Lego DC Comics Super Heroes The Flash

Soarele de dimineață strălucește pe bijuteria orizontului Metropolis, clădirea Daily Planet. Dar când Jokerul din animatia Lego DC Comics Super Heroes The Flash online subtitrat decide că această clădire are nevoie de o renovare, este timpul să sune Alerta de probleme, deoarece toate cărămizile sunt pe punctul de a se desprinde!

Liga de Justitie sare in actiune dar, in timp ce lupta se bate impotriva Joker-ului, ceva se schimba cu puterile Flash care ii fac sa fie prins intr-o buclă de timp repetitivă și chiar mai străin este galbenul inversat Flash care-l tachinează la fiecare pas!

Va lua toată viteza Flash, o mică magie și mâinile și labele de ajutor ale noilor recruți ai Ligii de Justiție; Atom, Krypto Super Dog și Ace Hunt, pentru a sparge ciclul și a salva Metropolis!

Filme online 2018 Lego DC Comics Super Heroes The Flash îl numește pe James Arnold Taylor, pe Kate Micucci; pe Troy Baker, pe Nolan North, pe Gray Griffin, pe Regele Ezekiel; pe Dwight Schultz, pe Tom Kenny și pe Eric Bauza. Vocea exprimată face o slujbă decentă în film, multe dintre ele au făcut voce aceste personaje în filme anterioare; cum ar fi Nolan Nord care a jucat Lego Superman înainte; deci nu e de mirare că actorii fac o treabă decentă; și o mulțime de actori au jucat la fel caractere în mediile anterioare animate DC.

Ceea ce mi sa părut minunat despre acest film a fost faptul că câțiva răufăcători mai puțin cunoscuți au apărut în acest film; de exemplu, ați văzut cine cred că este The Trickster Nu voi dezvălui ceea ce face de când este un spoiler; dar este bucuros să văd cunoscatori mai putin cunoscuti care iubesc pe Warner Bros.