Legenda lui Hercule – The Legend of Hercules (2014) Online Subtitrat


Regia: Renny Harlin
Actori: Kellan Lutz, Gaia Weiss, Scott Adkins
An: 2014
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 4.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Legenda lui Hercule – The Legend of Hercules

Director Renny Harlin (din “Die Hard 2” faima si “Cutthroat Island” infamia) și slujitorii lui, de fabricație CG nu s-ar supăra dacă ai făcut această greșeală, având în vedere că au împrumutat de cele mai multe trucuri vizuale care au devenit semnătura care franciza. De-saturat schema de culori? Verificați.

Enervant stuttering secvențe de acțiune SLO-mo? Verificați. Legiuni de războinici fără chip care nu necesită o carte de SAG? Dreapta pe. Poate să camufleze că cooptarea flagrantă, există, de asemenea, smulge din “Gladiator”, “Ben-Hur”, “Spartacus”,-video-joc inspirat arena meciuri și un savant in varsta pe nume Chiron care sună de parcă rătăcit de la un companie de “Legenda lui Hercule” turnee.

De fapt, una dintre puținele idei originale, probabil pentru a justifica într-un fel utilizarea tehnologiei 3-D, care este rapid în creștere în dizgrația clienți plătitori, este imaginea repetată a obiectelor albe care inexplicabil flutter jos din cer și proiectul în audiență.

Ele ar putea fi cenușă, petale sau păpădie puf-sau toate trei au crescut. Teoria mea? Aceste particule sunt matreata lui Zeus. La urma urmei, zeul tunetului și tata Hercules are un motiv bun pentru a obține parul sale. Fiul său vitreg uman nu este doar într-o mizerie de un film, el este într-o mizerie de probleme de pe ecran, datorită schemelor de un rege tiranic al unui tată vitreg care este atât de rău că învârte practic barba.

Nu ajuta materie este că Hercules este jucat de Kellan Lutz, cel mai bine cunoscut ca Emmett Cullen, Joker musculos al clanului vampir din seria Twilight.