Legenda lui Hercule – The Legend of Hercules (2014) Online Subtitrat


Regia: Renny Harlin
Actori: Kellan Lutz, Gaia Weiss, Scott Adkins
An: 2014
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 4.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Legenda lui Hercule – The Legend of Hercules

Unul dintre cele mai mari mituri ale omenirii își dezvăluie toate misterele într-o aventură epică despre iubire și curaj – Legenda lui Hercule, din ianuarie, pe marile ecrane.

Tânărul Hercule este fiul unei regine din Grecia antică și a lui Zeus, produsul unui pact realizat din dorința de a îndepărta de la domnie un rege despot și de a aduce pacea în regat. Fără să-și cunoască originile, curajosul prinț se lasă condus doar de dorința de a obține iubirea lui Hebe, prințesa Cretei, logodită cu propriul lui frate. Când află care este adevărata sa menire, legendarul personaj trebuie să aleagă între a deveni eroul unei națiuni sau a fugi cu femeia iubită.

N-am mai vazut de multa vreme un film atat de prost! Nici nu stiu ce a fost mai rau: scenariul sau prestatia actorilor! Liam McIntyre mi s-a parut un actor extrem de putin talentat in Spartacus. In Hercules in schimb straluceste pe langa ceilalti! De altfel filmul contine si niste lupte cu gladiatori tot in genul Spartacus (stiti voi Wrestling cu gladiatori!). Filmul cuprinde si un moment vesel (singurul!) cand regele Amphitryon anunta ca asteapta a doua zi reprezentantii Germaniei! Prin urmare va recomand sa ocoliti acest film!