Legea strazii – Hummingbird (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Steven Knight
Actori: Christian Brassington, Siobhan Hewlett, Agata Buzek, Jason Statham, Benedict Wong, Ger Ryan
Anul: 2013
Gen: Actiune, Crima, Drama
Durata: 100 minute
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Legea strazii – Hummingbird

Jason Statham este Joey, un fost soldat din Forțele Speciale, ajuns acum să trăiască pe străzi, în lumea de infractori din Londra. Si care acum se transformă în Înger Răzbunător când destinul îl obligă să-și asume identitatea altcuiva.

Hummingbird este un thriller brutal, dar surprinzător de emoționant, despre un om care crede despre el că e de nemântuit. Si care caută să-și facă singur justiție. Dar ce găsește este dragostea, chiar dacă efemeră.

Alături de Jason Statham se mai află actrița poloneză Agata Buzek, selectată în 2010 la Berlinale Shooting Star, în rolul călugăriței Cristina, a Nun. Talentata actriță a mai putut fi văzută în filmele Reverse. Al lui Borys Lankosz și în Nightwatching, al lui Peter Greenaway. Din distribuție mai fac parte Vicky McClure, câștigătoare a premiului BAFTA pentru Cea mai bună actriță pentru serialul TV This is England ‘86. Benedict Wong (Prometheus), Ger Ryan și Dai Bradley (Kes).

Echipa din spatele camerelor de filmat e formată din directorul de imagine dublu câștigător al premiul Oscar, Chris Menges (Extremely Loud & Incredibly Close, The Reader, The Killing Fields, The Mission), scenograful nominalizat la Oscar, Michael Carlin, designerul de coafură și machiaj Paul Pattison, creatoarea de costume nominalizată la premiile BAFTA, Louise Stjernsward, inginerul de sunet nominalizat la premiile BAFTA, John Casali, precum și editorul Valerio Bonelli, iar muzica e compusă de Dario Marianelli, de asemenea laureat cu Oscar.