Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Legături suspecte – Stoker (2013) Online Subtitrat


Regia: Chan-wook Park
Actori: Mia Wasikowska, Nicole Kidman, Matthew Goode
Anul: 2013
Gen: Drama, Thriller
Durata: 99 minute
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Legături suspecte – Stoker

Când India Stoker (Mia Wasikowska) îşi pierde tatăl iubit şi pe cel mai bun prieten (Dermot Mulroney) într-un tragic accident auto în ziua când împlinea 18 ani. Viaţa sa liniştită pe moşia izolată a familiei este brusc zdruncinată. Ascunzându-şi durerea, India manifestă un comportament impasibil. Care îi maschează sentimentele profunde şi simţurile ascuţite pe care numai tatăl său le înţelegea. Astfel ia naştere primul thriller psihologic, LEGĂTURI SUSPECTE, al apreciatului regizor coreean Park Chan-Wook (OLDBOY, LADY VENGEANCE, SYMPATHY FOR MR. VENGEANCE).

India se trezeşte atrasă de fratele înstrăinat al tatălui său, Charlie (Matthew Goode), care soseşte pe neaşteptate la înmormântare şi se hotărăşte să stea cu ea şi cu Evie, mama sa instabilă emoţional (Nicole Kidman). Deşi iniţial India nu are încredere în unchiul său şarmant.

Dar misterios, acesta ajunge să o fascineze, iar ea începe să-şi dea seama cât mai multe lucruri au în comun. Pe măsură ce Charlie i se dezvăluie, puţin câte puţin, India devine tot mai îndrăgostită de ruda sa şarmantă, şi ajunge la concluzia că sosirea lui nu e o coincidenţă. Sub îndrumarea unchiului său, este pe punctul de a-şi urma soarta neobişnuită.