Lebăda neagră – Black Swan (2010) Film Online Subtitrat


Regia: Darren Aronofsky
Actori: Natalie Portman, Mila Kunis, Vincent Cassel
Anul: 2010
Gen: Drama, Thriller
Durata: 108 minute
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Lebăda neagră – Black Swan (2010)

Un thriller psihologic plasat în lumea baletului din New York, Lebăda neagră – Black Swan online subtitrat o are ca protagonistă pe Natalie Portman în rolul Ninei, o dansatoare care se trezește prinsă într-o pânză de intrigi competitive cu noua rivală din companie (Mila Kunis).

O lansare Fox Searchlight Pictures sub semnătura vizionarului regizor Darren Aronofsky (The Wrestler), LEBĂDA NEAGRĂ urmărește o călătorie palpitantă și uneori terifiantă prin psihicul unei tinere balerine al cărei rol principal de Regină-Lebădă se dovedește a fi unul pentru care devine înfricoșător de perfectă.

Lebăda neagră – Black Swan online subtitrat urmărește povestea Ninei (Portman), o balerină într-o companie de balet din New York; a cărei viață, la fel ca a tuturor celor din această branșă, este complet consumată de dans. Locuiește cu mama ei, Erica, fostă balerină (Barbara Hershey), care sprijină cu zel ambiția profesională a fiicei sale. Când directorul artistic Thomas Leroy (Vincent Cassel) decide s-o înlocuiască pe prim-balerina Beth Macintyre (Winona Ryder); pentru producția de deschidere a noii stagiuni, “Lacul lebedelor”, Nina este prima alegere. Dar Nina are concurență; o nouă dansatoare, Lily (Kunis), care îl impresionează, de asemenea, pe Leroy.

“Lacul lebedelor” necesită o dansatoare, care poate juca atât Lebăda Albă cu inocență și grație, cât și Lebăda neagră – Black Swan online subtitrat care reprezintă viclenia și senzualitatea. Nina e perfectă pentru rolul Lebedei Albe, însă Lily este personificarea Lebedei Negre. În timp ce cele două tinere dansatoare își extind rivalitatea într-o prietenie bolnăvicioasă; Nina începe să-și descopere partea întunecată, cu o inconștiență care amenință s-o distrugă.

PortalulTauTV.com
Lebăda neagră - Black Swan (2010) Online Subtitrat in Romana
Black Swan (2010)
Editor's Rating:
5