League of Gods – Feng Shen Bang (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Koan Hui
Actori: Jet Li, Bingbing Fan, Zhang Wen
An: 2016
Gen: Actiune, Fantezie
IMDB: 4.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis League of Gods – Feng Shen Bang

Bazat pe romanul chinezesc din secolul XVI, League of Gods – Feng Shen Bang online subtitrat spune povestea despre cum regele Zhou din Shang devine tiran datorită vrăjilor lui Daji, un spirit vixen care este deghizat ca una dintre concubinele sale.

League of Gods – Feng Shen Bang online subtitrat este afectată de o trinitate nesfârșită de defecte care amintesc de cele mai recente epoci fantastice chinezești. În primul rând, o narațiune nesăbuită, care introduce în mod constant noi personaje, cu introduceri numai perfuncționale – făcând aproape imposibilă orice implicare emoțională – și grămezi de backstories care sunt atât de numeroase și rapid schițate, încât jefuiască filmul cu impactul său dramatic, mai degrabă decât să adauge la ea.

În al doilea rând, mizele abstracte: găsirea unei Sabii de Lumină pentru a învinge un dragon negru, care nu a fost văzuta niciodată; într-o lume fantastică a cărei geografie, legi naturale și principii mitice nu sunt definite niciodată clar; face ca drama să creeze regulile sale. Și în al treilea rând, imagini neuniforme; la fel ca Peter Pau și Zhong Kui lui Zhao Tianyu, League of Gods are fundații uimitoare; seturi impresionante, costume glorioase, design creat-inspirat și cinematografie grozavă; dar totul adunat da impresia de ceva gresit.

PortalulTauTV.com
League of Gods - Feng Shen Bang (2016) Online Subtitrat in Romana
Feng Shen Bang (2016)
Editor's Rating:
3