Last Flag Flying (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Richard Linklater
Actori: Laurence Fishburne, Steve Carell, Bryan Cranston
An: 2017
Gen: Comedie, Drama, Razboi
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Last Flag Flying (2017)

În 2003, la 30 de ani după ce au slujit împreună în războiul din Vietnam, fostul medic Larry „Doc” Shepherd din Navy Corps se reunește cu fostul marin Sal Nealon și reverendul Richard Mueller, într-o altfel de misiune: să-l îngroape pe fiul lui Doc, un tânăr marin ucis în războiul din Irak. Doc decide să renunțe la înmormântarea în Cimitirul Arlington și, cu ajutorul vechilor săi prieteni, pornește într-o călătorie dulce-amăruie pe Coasta de est spre casa lui, în New Hampshire. În timpul călătoriei lor, acești bărbați încep să-și împărtășească experiențele și amintirile, iar excursia lor devine una a introspecției. Pe parcurs, Doc, Sal și Mueller își amintesc și se împacă cu amintirile comune despre războiul care continuă să le modeleze viața.

Last Flag Flying online subtitrat este o comedie / dramă de la directorul recunoscut al lui Boyhood and Dazed and Confused; Richard Linklater. Ea îl numește pe Steve Carell; pe Laurence Fishburne și pe Bryan Cranston ca trei prieteni din războiul din Vietnam care se reîntorc împreună când fiul lui Carell moare în acțiune.

În ciuda subiectului grav; acest film este absolut hilar. Cranston este aur absolut comedic. El nu a fost la fel de amuzant ca el este aici de la Malcolm în zilele de mijloc; și chiar și atunci el nu ar fi fost la fel de amuzant ca el este aici.

V-ați gândi că Carell ar fi comediantul aici; dar în schimb el este ancora dramatică. Carell oferă o performanță surprinzătoare de emoție; menținând comedia la un nivel minim.

PortalulTauTV.com
Last Flag Flying (2017) Online Subtitrat in Romana
Last Flag Flying (2017)
Editor's Rating:
4