Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Last Chance U (2016) Serial Online Subtitrat


Actori: Ron Ollie, Frank Wilson Jr., John Iii Franklin
An: 2016
Gen: Seriale Online, Documentare, Sport
IMDB: 8.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Last Chance U SEZONUL 3 Online Subtitrat:


s03e01

s03e02

s03e03

s03e04

s03e05

s03e06

s03e07

s03e08


Sinopsis Last Chance U

Sportivi de elită cu trecut zbuciumat apelează la fotbalul studențesc ca ultimă soluție pentru a-și schimba viața și a-și îndeplini visele.

Această serie este mai mult un documentar decât o “serie netflix” și trebuie să te uiți la acest serial. Dacă doriți doar o serie TV pentru a vă ușura starea de spirit, atunci acest lucru nu este în mod clar pentru dumneavoastră. Dacă sunteți oricum interesați de subiectul importanței educației, dacă doriți să aveți o privire bună asupra modului în care funcționează sistemul universitar american (mai ales dacă nu sunteți din SUA, acest lucru este interesant), această serie ar putea fi exact ceea ce căutați.

Ceea ce separa Last Chance U, de alte serii de realitate, este unghiul diferit de unde provine. De la un student, până la antrenorul renumit Buddy Stephens, tutorelui în cauză al sportivilor din colegiu care încearcă cu disperare să-i facă absolvenți la sfârșitul anului. Înțelegeți cu adevărat importanța situației, moștenirea pe care acești tineri sportivi încearcă să o mentina.