Lanţul amintirilor – Yaadon Ki Baaraat (1973) film online subtitrat

Regia: Nasir Hussain
Actori: Satyendra Kapoor, Dharmendra, Ravindra Kapoor, Zeenat Aman, M.B. Shetty
Anul: 1973
Gen: Actiune, Drama, Romantic
Durata: 164 minute
IMDB: 7.3/10 din 753 voturi

Pentru că tatăl a fost martorul unui jaf, părinţii celor trei fraţi, Shankar, Vijay şi Ratan, sunt ucişi, iar cei trei fraţi sunt despărţiţi şi cresc separat. Shankar e urmărit de amintirea morţii părinţilor săi, dar devine infractor. Vijay a fost crescut de un om bogat, iar Ratan a devenit artist şi şi-a schimbat numele. Vor reuşi oare să se regăsească?
Filmul Lanţul amintirilor foloseste familiar tema Bollywood de frati separate de soartă. Killers Gangland asasina un om cinstit care îi sfida, uciderea soției sale, de asemenea. Trei fii cuplului fugi masacrului și pierd contactul unul cu celălalt. Ele cresc în condiții complet diferite și sunt re-unite doar atunci când unul din fiii, cântă melodia pe care mama lor le-a predat la ziua tatălui lor la hotel.
Shankar (Dharmendra), Vijay (Vijay Arora), și Ratan (Tariq Khan) sunt trei frați. Lanţul amintirilor , De ziua tatălui lor, mama lor ia învățat un cântec intitulat Lanțul Amintirilor care a avut loc scump pentru inimile lor. Ca soarta poate, avea o zi, tatăl băieților martorii unui jaf de Shakaal și acoliții săi. Pentru a proteja identitatea lor, Shakaal a decis să-l omoare pe tatăl băieților “înainte de a putea merge la poliție. Deci o noapte, el și oamenii lui cu asalt în camera tatălui băieților și ucide atât mama și tatăl lor. Shankar și Vijay martor actul și să fugă. Lanţul amintirilor: Ei fac drumul lor spre un tren care trece, în cazul în care Shankar este separat de Vijay. De mai mulți ani trec și băieții au crescut. Shankar este bântuit de amintirea crimei părinților săi și este în prezent s-au alăturat de către prietenul său Usman pe o sindrofie infracțiune în jurul orașului. Vijay a fost adoptat de către un om destul de bogat, care este grădinar la iubirea vieții lui, Sunita (Zeenat Aman) și Ratan, a fost ridicată de servitoare băieților, si-a schimbat numele în Monto.