Lagaan Once Upon a Time in India (2001) Online Subtitrat


Regia: Ashutosh Gowariker
Actori: Aamir Khan, Raghuvir Yadav, Gracy Singh
An: 2001
Gen: Aventura, Drama, Indiene, Muzicale
IMDB: 8.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Lagaan Once Upon a Time in India (2001)

Intr-un orasel din filmul Lagaan Once Upon a Time in India, locuitorii se afla sub suzeranitatea armatei engleze. Vara aceasta seceta i-a ruinat complet si ei spera sa scape de taxele anuale, pe care trebuie sa le plateasca britanicilor. Dar comandantii armatei engleze vor sa ii invete cricket, un joc complet nou si inutil pentru indienii saraci.

Filmul Lagaan Once Upon a Time in India online subtitrat in sine, cu o actiune plasata in India anilor 1893 , combina sportul cu intrigile politice dintre cele doua parti, Anglia si India. La fundamentul fiecarui film indian sta mereu o poveste induiosatoare presarata de cantece si dansuri specifice cinematografiei bollywoodiene. Acum, zice-se ca Lagaan ar fi filme indiene online in care s-au investit cei mai multi bani, prin urmare a devenit si cel mai profitabil film indian facut vreodata.

Regizorii cu siguranta a avut grija sa le contina pe toate… idile, gelozie, dezamagire. Mie personal mi s-a parut ca “idila” dintre Bhuvan si Elizabeth a fost folosita doar pentru a anima filmul pentru ca nu face parte nicidecum din vreun plot al filmului.