Lady Bird (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Greta Gerwig
Actori: Saoirse Ronan, Timothée Chalamet, Odeya Rush
An: 2017
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Lady Bird

Christine McPherson, cunoscută și autoproclamată ca “Lady Bird”, este o liceană ambițioasă, inteligentă și talentată. Dorind să evadeze din suburbanul Sacramento. Ea visează la o viață diferită, plină de zgârie-norii din Coasta de est, universitățile Ivy League și de cultura cosmopolită. Cu note modeste și fără alte conexiuni. Adolescenta are nevoie de activități extrașcolare pentru a-și îmbunătăți șansele pentru un colegiu bun.

Intrarea sa în clubul de teatru duce la noi prietenii, prime iubiri și o viață socială în plină desfășurare. Cu toate acestea, a face față mamei ei critice și a reuși la matematică. Nu este la fel de ușor de realizat. În timp ce mama ei o îndeamnă pe Christine să gândească practic, tatăl ei o sprijină să-și atingă obiectivele.

Destul de mare pentru a aprecia ce are, dar nu întotdeauna suficient de matură pentru a o arăta, “Lady Bird” își dă seama că viața de dupa absolvirea liceului nu este o plimbare în parc. Cu o abordare mai sofisticată a relațiilor personale și interpersonale, “Lady Bird” navighează în spațiul ciudat dintre adolescență și maturitate.

Lady Bird online subtitrat nu se află pe primul loc în clasamentul Rotten Tomatoes al celor mai bune 100 de filme din toate timpurile, însă este producţia cu scor perfect (100% cronici pozitive) ce are cele mai multe review-uri la activ.

Pelicula o are în centru pe tânăra artistă Christine (Ronan), într-un parcurs al maturizării şi al definirii propriei identităţi. Cu premii obţinute din partea National Board of Review (Greta Gerwig) şi Gotham Awards (Cea mai bună actriţă – Saoirse Ronan), Lady Bird este unul dintre titlurile favorite la Oscar 2018.

Drama, cu Saoirse Ronan în rol central, a obţinut un scor maxim pe site, anunţă Time.com, ca urmare a celor 170 de cronici pozitive primite consecutiv.