LA to Vegas (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Lon Zimmet
Actori: Peter Stormare, Nathan Lee Graham, Dylan McDermott
An: 2018
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

LA to Vegas SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12:

S01E13:

S01E14:

S01E15:


Sinopsis LA to Vegas

seriale online 2018 LA to Vegas este o comedie de ansamblu la locul de muncă în legătură cu un grup de subalterni care încearcă să-și găsească locul în lume, și-au stabilit zborul de vineri de la LAX la Vegas și zborul care se întoarce duminică, cărora li se împărtășește aceleași obiective: să se întoarcă un câștigător în cazinou de viață.

Cine știa că steaua de breakout într-o comedie la locul de muncă care are loc aproape în întregime într-un avion ar fi mustața lui Dylan McDermott?

Cu siguranță nu m-am bazat pe asta, dar am fost foarte rapid să o accept.

În cadrul titlului său, seriale online 2018 LA to Vegas sumară destul de mult ceea ce spectacol este despre; zborurile de vineri seara si duminica seara spre si de la Las Vegas de la LAX si caracteristicile numeroaselor ciudate si ciudate care fac calatoria din diverse motive. Premisa este ciudată, dar conține o conștiință care se bazează pe realitate; ideea că există, de fapt, un grup de oameni care se îmbarcă într-un avion în fiecare vineri cu vise de găsire a dragostei, întorcându-se bogat, faimos sau toate cele de mai sus. Numai pe terenul ăsta, am fost cuprins imediat.

În mod normal, comediile la locul de muncă iau puțin pentru a deveni cu adevărat amuzante, alegând să ușureze publicul în viziunea sa de umor, dar LA la Vegas nu pierde timpul să fie amuzant, permițând pasagerilor să stea stelele și să conducă glumele în timp ce lăsă caractere principale sunt cele “normale” care interacționează cu ele.

PortalulTauTV.com
LA to Vegas (2018) Online Subtitrat in Romana
LA to Vegas (2018)
Editor's Rating:
3