La nebunie – Like Crazy (2011) Online Subtitrat


Regia: Drake Doremus
Actori: Jennifer Lawrence, Charlie Bewley, Ben York Jones, Jamie Thomas King, Kayla Barr
Anul: 2011
Gen: Drama, Romantice
Durata: 90 minute
IMDB: 6.7


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis La nebunie – Like Crazy

Filmat cu aparatul foto Canon 7D și prezentat la Sundance Film Festival, drama romantică Like Crazy prezintă povestea tinerei englezoaice Anna, studentă în SUA. Ce se îndrăgostește de Jacob, student american. Dar de care este nevoită să se rupă după ce serviciul de imigrări o expulzează pentru depășirea valabilității vizei.

Un film interesant,doar ca parca a fost mai mult un documentar nu un film,dar in fine. Filmul este bunicel unde ne arata un cuplu de doi tineri care se casatoresc. Dar in sua nu sunt luati in consideratie datorita ca ea Anna este din anglia. Dupa ce reusesc sa obtina toate actele pentru a putea sa traiasca impreuna in sua,constatam ca nimic nu mai e ca la inceput si ca dragostea lor devine monotona datorita timpului petrecut separati unu de altu in care fiecare a mai avut pe cineva.O poveste ciudata de dragoste in care ne arata daca mai era cazul ca timpul va plafona ori ce dragoste.

Acum traind impreuna din nou incearca din nou sa se descopere unul pe altul si sa o ia de la inceput. Parerea mea este ca va fi foarte greu sa mai fie ce au fost odata.Din pacate filmul nu ne mai arata daca au si reusit sa mai fie asa cum au mai fost odata. Filmul este bunicel cu o poveste de dragoste foarte atipica. Din punctul meu de vedere nu mai prea e dragoste intre cei doi si cu greu ar mai putea fi cind fiecare a mai avut pe cineva in timpul cit ei au stat despartiti.