La bine si la rau – For Richer or Poorer (1997) Online Subtitrat


Regia: Bryan Spicer
Actori: Tim Allen, Kirstie Alley, Jay O. Sanders
An: 1997
Gen: Comedie
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review La bine si la rau – For Richer or Poorer (1997)

Brad si Caroline din For Richer or Poorer online subtitrat, faceau parte din crema societatii in New York. Erau doi oameni care aveau tot ce si-ar putea dori cineva de la viata. Brad este intruchiparea afaceristului new-yorkez de succes: chipes, charismatic si obsedat cu afisarea propriei bogatii. Un agent imobiliar extrem de dinamic, Brad este genul de individ materialist caruia ii place sa-si cumpere jucarii scumpe. Caroline este nevasta tipica de bogatas din Manhattan, iar principala ei preocupare este propria imagine in societate si nici un efort nu este prea mare cand vine vorba de rochii, farduri si coafuri. Totusi, Caroline resimte frustrarea creatorului de moda care nu a avut niciodata curajul sa-si transpuna visele in fapte.

Proiectul lor de pret este investitia intr-un parc tematic despre religie; dar acesta de fapt ii apropie de divort. Lucrurile iau o intorsatura dramatica atunci cand un control al autoritatilor descopera faptul ca cei doi datoreaza statului impozite de milioane de dolari. Mai mult; contabilul lor (Wayne Knight – Newman din Seinfeld); care i-a inselat si le-a creat toate problemele cu legea; dispare peste noapte din oras.

Disperati; Brad si Caroline Sexton se vad nevoiti sa fuga din Manhattan. Saraci lipiti si incercand sa scape de urmaritori pana cand vor fi in stare sa-si rezolve problemele asa cum trebuie; cei doi soti isi gasesc adapost in comunitatea Amish din Pennsylvania. Aici insa; conditiile de viata sunt primitive in La bine si la rau online subtitrat; iar Brad si Caroline simt pe pielea lor ce inseamna; cu adevarat; o viata grea.

PortalulTauTV.com
La bine si la rau - For Richer or Poorer (1997) Online Subtitrat in Romana
For Richer or Poorer (1997)
Editor's Rating:
4