Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Krypton (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: David S. Goyer, Damian Kindler
Actori: Cameron Cuffe, Georgina Campbell, Ian McElhinney, Elliot Cowan, Ann Ogbomo
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Actiune, Aventura, Drama
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Krypton (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:


Review Krypton (2018)

DC Comics ne aduce Krypton: povestea bunicului lui Superman, care are de dus propria luptă împotriva răului pe planeta sa.

David Goyer, scenaristul de la „Man Of Steel” face parte din proiectul numit.

Acțiunea din serial online subtitrat are loc la 200 de ani înaintea nașterii lui Superman și îl are în rol principal pe Cameron Cuffe în rolul lui Seg-El (Kal-El – bunicul lui Superman) și efortul acestuia de a readuce onoare House of El și de a opri planeta de a intra în haos. David S. Goyer (Man of Steel); Colm McCarthy (Peaky Blinders) și Damian Kindler (Sleepy Hollow) sunt producători executivi; iar Goyer și Ian Goldberg (Once Upon a Time) au scris scenariul pentru episodul pilot care este regizat de McCarthy.

În Krypton online subtitrat au roluri și Georgina Campbell (King Arthur; Broadchurch) în rolul fiicei generalului Alura Zod; Lyta Zod; Ian McElhinney (Game of Thrones) este bunicul lui Seg-El; Val-El; iar din echipa de actori mai fac parte și Elliot Cowan (Da Vinci’s Demons); Ann Ogbomo (World War Z); Rasmus Hardiker (Your Highness); Wallis Day (Will) și Aaron Pierre (Tennison).