Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
Donatii Aprilie 2019: 10 euro din 40 euro hosting
  •  
  •  

Kronos Soluția Extremă – Singularity (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Robert Kouba
Actori: John Cusack, Carmen Argenziano, Eileen Grubba
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, Darma
IMDB: 4.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Kronos Soluția Extremă – Singularity

În 2020, Elias van Dorne (John Cusack), președintele VA Industries, cea mai mare companie de robotică din lume, prezintă cea mai puternică invenție pe care a creat-o până în acel moment, Kronos, un supercomputer care a fost realizat cu scopul de a pune capăt tuturor războaielor. Când Kronos intră online, analizează datele și ajunge imediat la concluzia că însăși omenirea e cea mai mare amenințare la pacea mondială, așa că lansează un atac global robotic pentru a scăpa omenirea de “virusul” numit “om”.

97 de ani mai târziu, un mic grup de oameni a mai supraviețuit, dar este vânat de armata de roboți. Un adolescent (Julian Schaffner) și o adolescentă (Jeannine Wacker) din Kronos Soluția Extremă – Singularity, formează o alianță neobișnuită pentru a ajunge în lumea nouă, despre care se zvonea că oamenii trăiesc fără frica de a fi eliminați de roboți. Dar oare această lume există, cu adevărat? Și vor trăi ei suficient de mult pentru a afla dacă există?

Foarte foarte foarte trist. Nu merita dati banii. Actorii au jucat execrabil, tipa incearca sa fie un fel de Katniss Everdeen din Hunger Games foarte nereusita si fara nicio treaba cu rolul, iar tanarul Andrew nu imi dau seama cum de a fost ales pt rolul asta, atat de prost a jucat. De obicei nu ratez niciun film de acest fel ca Kronos Soluția Extremă – Singularity, acum insa m-am chinuit sa nu adorm asteptand sa inceapa actiunea. Pacat de trailer, continutul e varza.