Kronos Soluția Extremă – Singularity (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Robert Kouba
Actori: John Cusack, Carmen Argenziano, Eileen Grubba
An: 2017
Gen: SF
IMDB: 4.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Sinopsis Kronos Soluția Extremă – Singularity

În 2020, Elias van Dorne (John Cusack), președintele VA Industries, cea mai mare companie de robotică din lume, prezintă cea mai puternică invenție pe care a creat-o până în acel moment, Kronos, un supercomputer care a fost realizat cu scopul de a pune capăt tuturor războaielor. Când Kronos intră online, analizează datele și ajunge imediat la concluzia că însăși omenirea e cea mai mare amenințare la pacea mondială, așa că lansează un atac global robotic pentru a scăpa omenirea de “virusul” numit “om”.

97 de ani mai târziu, un mic grup de oameni a mai supraviețuit, dar este vânat de armata de roboți. Un adolescent (Julian Schaffner) și o adolescentă (Jeannine Wacker) formează o alianță neobișnuită pentru a ajunge în lumea nouă, despre care se zvonea că oamenii trăiesc fără frica de a fi eliminați de roboți. Dar oare această lume există, cu adevărat? Și vor trăi ei suficient de mult pentru a afla dacă există?

Cred că este scenariul și regizorul. Într-o scenă, eroii noștri tineri par riguros și rece, în celălalt, ei suprapun masiv emoțiile. Apoi sunt din nou rigizi și reci. Repeta. Deși linia principală este OK, există o mulțime de linii proaste, unele repetate de mai multe ori.

Aș recomanda acest film pentru o seară ploioasă atunci când simțiți că vizionați un film B încet-tempo unde totul, cu excepția scenariului, este de fapt o producție de primă clasă.