Kiss Me First (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Tom Green, Misha Manson-Smith
Actori: Tallulah Haddon, Simona Brown, Matthew Beard
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Drama, Mister, Thriller
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Kiss Me First (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06


Review Kiss Me First (2018)

O dependenta de jocul video online “Lumea lui Azana”, întâlnește o fată de partid încrezătoare, cu un secret întunecat.

Acest thriller cu șase părți este centrat pe Leila, un jucator de jocuri video de șaptesprezece ani, care joacă un joc de realitate virtuală impecabil numit Azana. Aici este invitată să se alăture unui grup într-o zonă secretă cunoscută sub numele de “Plicul roșu”.

Imediat după ce se întâlnește cu tatăl său Tess în viața reală și, curând după aceea, începe să aibă îndoieli cu privire la Red Pill, în special Adrian, liderul său neoficial. Un membru dispare și Leila află că a murit în viața reală; ea încearcă apoi să afle ce se întâmplă în pilula roșie. Se va pune într-un adevărat pericol înainte de a ajunge la adevăr.

Trebuie să spun că această serie mi-a făcut să fiu încurcată; primul episod introduce personajele cheie și lumea Azana. Lumea virtuală a fost foarte bine realizată cu avatarele personajului care arată asemănătoare cu personajele fără a aluneca în “valea ciudată”. Cu cât vedem mai mult cu cât este mai interesantă povestea și cu cât mai mulți oameni mor, cu atât mai mare este sentimentul de pericol pentru protagoniștii noștri.