Killing Gunther (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Taran Killam
Actori: Arnold Schwarzenegger, Hannah Simone, Cobie Smulders
An: 2017
Gen: Actiune, Comedie
IMDB: 4.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Killing Gunther

O comedie stabilită în lumea asasinilor plătiți, Killing Gunther urmărește un grup de asasini excentrici care încearcă să elimine cel mai bun asasin plătit din lume. Un grup de ucigași internaționali trebuie să colaboreze cu Gunther, cel mai bun și cel mai arogant criminal din lume, și un rival de temut. De aceea, ei decid să formeze o echipă și să elaboreze planul perfect pentru a-l elimina pe Gunther de pe hartă. Dar, totul se complică atunci când planul lor se transformă într-o serie de întâlniri jenante cu Gunther.

Care întotdeauna pare să fie cu un pas înaintea lor. Cu toate că vor să aibă dovada incontestabilă că ei sunt cei care îl vor ucide pe cel mai infam ucigaș al tuturor timpurilor, aceștia întâmpină dificultăți în a-și executa planul. Dar, Gunther este pe urmele lor înainte ca ei să o știe, și misiunea sa personală este de a le face viața un adevărat iad. Totul devine o cursă contracronometru: ucide sau vei fi ucis, în timp ce vânătorii devin repede pradă.

Killing Gunther, filmul care era anterior intitulat Why We’re Killing Gunther, debutul regizoral al lui Taran Killam. Care în principiu, se concentrează pe un grup de asasini care vor să îl elimine pe cel mai bun dintre ei. Gunther, interpretat de nimeni altul decât Arnold Schwarzenegger.

În timp ce această producţie cu Arnold, a zburat pe sub radarul nostru, aceast trailer, dezvăluie că regizorul Taran Killam. Are o abordare diferită faţă de acest subiect, o abordare parodică care ar trebui să facă acest subiect. Tratat şi în alte filme, mult mai distractiv. Arnold Schwarzenegger, arată cât de mult de poate distra cu replicile acide ale filmului.