Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Kill Switch (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Tim Smit
Actori: Don Alphonso, Chloe-May Cuthill, Tygo Gernandt
An: 2017
Gen: Actiune, SF, Thriller
IMDB: 4.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Kill Switch

Filmul urmărește povestea unui pilot care se luptă să-și salveze familia și planeta, după ce un experiment destinat găsirii unei surse de energie nelimitată eșuează. Amplasată într-o versiune viitoare a lumii, povestea urmărește un experiment de identificare a energiei infinite, care exploatează universuri paralele, însă al cărui deznodământ nu este unul deloc fericit. Curând, un dezastru teribil, rezultat al eșecului experimentului realizat de guvern, lovește Pământul și este pe cale să distrugă existența vieții pe planetă.

Urmărit de drone și de soldați; pilotul și fizicianul Will Porter (Dan Stevens) trebuie să se deplaseze printr-o lume care este pe cale să se dezintegreze; pentru a duce cutia „Redivider” într-un turn; lucru care va salva omenirea; inclusiv familia sa; din lumea reală. Într-o cursă contracronometru plină de pericole și suspans; va reuși Will să salveze lumea înainte de colaps?

Filmul este bazat pe scurt metrajul regizorului Tim Smith; “What’s in the Box?”; care în mai 2016 a avut 2;6 milioane de vizualizări pe Youtube. So what? Filmul e plictisitor. Cel mai adesea e filmat din perspectiva personajului principal ca într-un joc video; ceea ce e absolut enervant.