Keep Watching (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Sean Carter
Actori: Bella Thorne, Chandler Riggs, Jared Abrahamson
An: Filme Online 2017
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 4.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Keep Watching

O familie devine prizonieră în propria ei casă atunci când un grup de intruși le invadează casa și încep un joc macabru „ucide sau vei fi ucis”. Astfel, membrii familiei își percep propria casă ca fiind locul unui joc pe viață și pe moarte, în care regulile misterioase dictează evenimentele. În aceste circumstanțe teribile, ei trebuie să rămână împreună pentru a putea scăpa cu viață.

Cu toate acestea in Keep Watching online subtitrat; necunoscut ucigașilor este faptul că există camere de luat vederi ascunse în toată casa; care le surprind fiecare mișcare. Pe măsură ce timpul trece; regulile misterioase ale jocului devin clare. Iar familia își dă seama că totul este difuzat în direct spectatorilor din întreaga lume. Care sunt obligați să continuie să privească; fără să știe dacă ceea ce văd este real; sau un scenariu. Jamie; este o adolescentă care ține un secret important; iar împreună cu ceilalți jucători începe un joc care se va dezvolta incontrolabil. Vor putea supraviețui acestui coșmar?

O familie devine închisă în casa lor de intruși; care îi forțează să joace un joc de viață și de moarte. Unde regulile misterioase devin clare pe măsură ce se desfășoară noaptea. Keep Watching este un film pe care nu știam la ce să mă aștept și sincer? A fost destul de bună și mai bună decât ceea ce mă așteptam să fie. În primul rând; Bella Thorne oferă o performanță destul de bună în rolul principal. Intrucât Jamie; Natalie Martinez și Ioan Gruffudd sunt; de asemenea; buni cu materialul care le-a fost dat. Deși mi-aș dori să aibă un timp mai mare pe ecran.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Keep Watching (2017)
Nota film
21star1stargraygraygray