Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Kaptn Oskar (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Tom Lass
Actori: Tom Lass, Gunnar Teuber, Amelie Kiefer
An: 2013
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Kaptn Oskar (2013)

Relația turbulentă dintre Oskar și Alex se termină într-un mare fel, Alex s-a așezat în apartamentul lui Oskar. Deci, Oskar decide că totul va fi diferit și că face o înțelegere cu Masha, un iubitor de distracție: dormind împreună, dar fără a face dragoste. Ambii actori din Kaptn Oskar, se deplasează prin Berlin și prin viața lor, câteodată distrandu-se, dar uneori obsesivi. Și chiar și Masha are problemele ei. În timp ce încearcă să construiască o relație “normală”, atât Masha, cât și Oskar își ating limitele.

Acest film Kaptn Oskar nu a fost la fel de bun cum am sperat, dar totuși nu a fost groaznic. Se simte ca un film obișnuit de dragoste cu buget redus despre două persoane în vârsta de douăzeci de ani pe care le-am văzut de o sută de ori înainte. Nu este nimic nou și nimic deosebit, într-adevăr.

Este tipul de film în care un tânăr și o femeie trec prin urcari și coborâșurile relației lor pe parcursul a câtorva luni în timp ce încearcă să navigheze prin viața lor și problemele lor nesemnificative. Este tipul de film în care punctul culminant constă în personajele principale care se deplasează într-o excursie la camping.