Kafka (1991) Film Online Subtitrat


Regia: Steven Soderbergh
Actori: Jeremy Irons, Theresa Russell, Joel Grey
An: 1991
Gen: Drama, Mister, SF
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Kafka (1991)

Kafka lucreaza la o firma de asigurari in timpul liber si scrie povesti ciudate despre conspiratii si oameni-insecta. Cand prietenul sau, Eduard Raban, dispare, fadul slujbas se trezeste implicat intr-una dintre conspiratiile despre care scrie. Singura in care are incredere este fosta iubita a lui Raban, Gabriela. Aceasta este asociata cu o grupare periculoasa de nihilisti, a caror dorinta este sa distruga Castelul. Kafka ajunge in misterioasa cladire, desoperind o lume suprarealista…

Steven Soderbergh; realizatorul seriei Ocean; va regiza Knockout; un thriller cu spioni; anunţă Femalefirst.co.uk. Filmul va reprezenta primul rol important pentru Gina Carano; luptătoare americană de arte marţiale.

Steven vrea să înceapă lucrul la acest proiect; finanţat de Relativity Media; în luna ianuarie Povestea filmului se învârte în jurul personajul interpretat de Gina; o femeie cu un trecut cu probleme; care încearcă să repare greşelile din trecut şi să îşi folosească abilităţile în mod constructiv. Filmările se vor desfăşura în Irlanda, America şi Turcia.

PortalulTauTV.com
Kafka (1991) Online Subtitrat in Romana
Kafka (1991)
Editor's Rating:
5