Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Justiţie pe cont propriu – Seeking Justice (2011) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, Drama
Scenariu: Todd Hickey, Robert Tannen
IMDB: 6.2
Regizor(i): Roger Donaldson
Actori: Nicolas Cage, January Jones, Guy Pearce


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Justiţie pe cont propriu – Seeking Justice

Will Gerard (Nicolas Cage) e un profesor de engleză pasionat de meseria lui, fericit în căsnicia lui cu Laura (January Jones), o muziciană de succes. Cei doi se bucură de viața lor liniștită, cu concerte, barbeque în grădina casei și, mai ales, de pasiunea lui Will, partidele de șah cu directorul școlii (Harold Perrineau). Dar totul se schimbă într-o noapte, când Laura e atacată violent pe drumul de întoarcere de la studioul unde avusese repetiții.

Bătută și violată, Laura din Justiţie pe cont propriu – Seeking Justice, e acum inconștientă în spital. În timp ce așteaptă cu înfrigurare orice semn de îmbunătățire a situației ei; Will e abordat de un individ foarte prezentabil (Guy Pierce); care îi face oferta de a-și găsi dreptatea imediat; fără a mai trece prin chinurile și suferințele unui proces. Will trebuie să decidă pe loc; așa că nu stă pe gânduri și acceptă să intre într-o organizație de justițiari pe cont propriu; ale căror acțiuni sunt pe cât de periculoase; pe atât de înfricoșătoare.

Nicolas Cage din Justiţie pe cont propriu – Seeking Justice, reuşeşte un joc respectabil în rolul profesorului cuminte care se trezeşte stors de emoţii pe un teritoriu total străin lui. Din păcate însă; din bad guy-ul rafinat; Simon (Guy Pearce) devine un psihopat de carton; fără vreo urmă de viaţă interioară; dualitate sau motivaţie; singura explicaţie oferită fiind faptul că „a luat-o razna”. Mai mult; după ce Will îşi „plăteşte datoria”; filmul se aruncă într-un sub-plot despre un jurnalist de investigaţii; mutând focusul de la viaţa cuplului Gerard la ramificaţiile organizaţiei de justiţiari; iniţiativă nu tocmai solidă.