Just Getting Started (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Ron Shelton
Actori: Glenne Headly, Rene Russo, Morgan Freeman
An: Filme Online 2017
Gen: Actiune, Comedie
IMDB: 3.8


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Just Getting Started

Duke din Just Getting Started online subtitrat este managerul neconvențional al unei resort de lux din orașul deșertic Palm Springs, cunoscut sub numele de Villa Capri. Este Crăciunul în deșert, iar viața este ușoară pentru Duke: isi petrece timpul jucând golf. Si poker cu prietenii și distrându-se în compania doamnelor frumoase. Duke este bărbatul cel mai tare din zonă. Asta până când fostul militar Leo sosește și amenință să devină noul bărbat alfa.

Atunci când directorul regional Suzie apare în peisaj, se declanșează o competiție între Duke și Leo pentru statutul de mascul alfa. Precum și pentru afecțiunea acesteia. Dar, ceea ce începe ca o rivalitate prietenoasă pentru inima lui Suzie. Devine serios atunci când trecutul lui Duke se întoarce să-l bântuie. Iar Suzie este răpită. Punându-și la o parte rivalitatea, Duke și Leo se reunesc pentru a o salva pe Suzie. Pentru a-i opri pe cei care încearcă să-l ucidă pe Duke și, de asemenea, pentru a încerca să salveze Crăciunul la Villa Capri.

La prima vedere, se pare că “Just Getting Started” se va asemăna cu una dintre vechile colaborări ale lui Bob Hope. Si Bing Crosby de acum zeci de ani. Doi bărbați conștientizați în căutarea unei vieți ușoare. Evitând responsabilitatea și entanglementările matrimoniale bazându-se în mare măsură pe inteligența lor și pe personalitățile implicate.

Dar, înainte de a începe să fiți încântați de un sentiment de nostalgie, ați putea dori să vă amintiți că comediile Hope. Si Crosby s-au desfășurat pe cele mai murdare ale parcelelor. Inclinându-se în schimb la raportul dintre cele două stele și dialogul adesea nescriptat. Si improvizat, cea mai mare parte a constat din glume. Si referințe la personajele divertismentului celuilalt.