Just a Breath Away – Dans la brume (2018) Online Subtitrat


Regia: Daniel Roby
Actori: Romain Duris, Olga Kurylenko, Fantine Harduin, Michel Robin, Anna Gaylor
An: Filme Online 2018
Gen: SF
IMDB: n/a


Premiera in Romania 11.05.2018! Trailer!


Review Just a Breath Away – Dans la brume (2018)

O familie încearcă să supraviețuiască unei catastrofe masive la Paris.

O ceață ciudată din filmul Dans la brume online subtitrat și moartă îi înconjoară pe Paris. Un grup de supraviețuitori găsește refugiu la etajele superioare ale blocurilor de apartamente și pe acoperișurile capitalei. Fără informații, electricitate, hrană sau apă, un cuplu încearcă să supraviețuiască acestui dezastru și să-și salveze fiica … Dar, pe măsură ce trece orele, un lucru devine destul de clar: nu există nici un fel de ajutor pe calea respectivă și, dacă vor să o facă prin această catastrofă în viață, vor trebui să-și încerce norocul în ceață.

Just a Breath Away online subtitrat este titlul în limba engleză pentru Dans la brume (literalmente; In the Fog); o ofertă rară de dezastre din Franța. Ea povestește despre un cuplu care trăiește o viață fericită în Orașul Luminii; când dintr-o dată începe să izbucnească o ceață letală din canale. Pe măsură ce oamenii încep să se deplaseze la etajele superioare și pe acoperișuri pentru a supraviețui; produsele alimentare și informațiile devin limitate. Situația devine deosebit de precară pentru fiica tânără a cuplului; a cărei boală imună o cere să trăiască într-o cameră de izolare. O pot salva?

Daniel Roby (La peau blanche; Versailles) a regizat stelele Olga Kurylenko (Quantum of Solace; Oblivion) ​​și Romain Duris (Toate banii din lume; Mood Indigo); iar scriitorii au fost Guillame Lemans; Jimmy Bemon ; și Mathieu Delozier.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Dans la brume (2018)
Nota film
41star1star1star1stargray