Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Jurassic World Fallen Kingdom (2018) Film Online Subtitrat in Romana


In Jurassic World Fallen Kingdom online subtitrat au trecut trei ani de cand parcul tematic si statiunea de lux Jurassic World au fost distruse de dinozaurii care au scapat din captivitate. Insula Nubar este acum abandonata de oameni, iar dinozaurii care au supravietuit sunt acum pe cont propriu in jungla.

Cand vulcanul adormit de pe insula da semne de reactivare, Owen si Claire lanseaza o campanie pentru a salva dinozaurii care au mai ramas de la eruptia iminenta a vulcanului. Owen e hotarat sa-l gaseasca pe Blue, raptorul sau lider, care e disparut in salbaticie.

Iar Claire din Jurassic World Fallen Kingdom online subtitrat a ajuns sa respecte aceste creaturi care au devenit acum o cauza in care crede si pentru care se lupta. Cei doi ajung pe insula cu misiunea de a salva dinozaurii, dar descopera o conspiratie care ar putea reintoarce intreaga noastra planeta la o stare de lucruri extrem de periculoasa; si care nu a mai fost vazuta din timpuri preistorice.

Plin de aventuri, mister si suspans, acest nou capitol Jurassic World Fallen Kingdom online subtitrat din Jurassic World ne prilejuieste reintalnirea cu personajele noastre favorite; si cu dinozaurii pe care ii indragim din capitolul anterior; si ne promite noi aventuri, mai terifiante si mai emotionante ca nicidoata, odata cu introducerea in poveste a unor specii noi.


Titlu Romania: Jurassic World Un regat în ruină
Regia: J.A. Bayona
Actori: Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Jeff Goldblum, BD Wong
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare