Jurassic World Fallen Kingdom (2018) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Jurassic World Un regat în ruină
Regia: J.A. Bayona
Actori: Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Jeff Goldblum, BD Wong
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Jurassic World Fallen Kingdom (2018)

Au trecut trei ani de când parcul tematic și stațiunea de lux Jurassic World au fost distruse de dinozaurii care au scăpat din captivitate. Insula Nubar este acum abandonată de oameni, iar dinozaurii care au supraviețuit sunt acum pe cont propriu în junglă.

Când vulcanul adormit de pe insulă dă semne de reactivare, Owen și Claire din Jurassic World Fallen Kingdom, lansează o campanie pentru a salva dinozaurii care au mai rămas de la erupția iminentă a vulcanului. Owen e hotărât să-l găsească pe Blue, raptorul său lider, care e dispărut în sălbăticie, iar Claire a ajuns să respecte aceste creaturi care au devenit acum o cauză în care crede și pentru care se luptă. Cei doi ajung pe insulă cu misiunea de a salva dinozaurii; dar descoperă o conspirație care ar putea reîntoarce întreaga noastră planetă la o stare de lucruri extrem de periculoasă; și care nu a mai fost văzută din timpuri preistorice.

Plin de aventuri; mister și suspans; acest nou capitol din Jurassic World ne prilejuiește reîntâlnirea cu personajele noastre favorite și cu dinozaurii pe care îi îndrăgim din capitolul anterior; și ne promite noi aventuri; mai terifiante și mai emoționante ca nicidoată; odată cu introducerea în poveste a unor specii noi.


Review Jurassic World Fallen Kingdom (2018)

O schimbare fericită o oferă câteva personaje noi şi faptul că velociraptorul Blue devine personaj în toată puterea cuvântului. În acelaşi timp, un plus de suspans îl provoacă noul star dinozaur, Indoraptor, un exemplar ultra-inteligent obţinut din încrucişarea lui Indominus Rex din Jurassic World cu velociraptorii. Acesta devine un adevărat “monstru de sub pat”, oferind ferocitate şi neprevăzut unui film Jurassic World Fallen Kingdom care suferă, totuşi, din pricina faptului că este prea predictibil.

Altfel; Chris Pratt este egal cu sine însuşi; Bryce Dallas Howard ţipă la fel de bine; iar acum e chiar întrecută de ţignalul lui Justice Smith; aici în rolul IT-istului Franklin; aruncat dintr-un birou ultra-sigur în periculosul “regat” ameninţat de lavă al dinozaurilor. Evident; nu trebuie să lipsească un personaj minor; iar suspectul de serviciu este de această dată Maisie (Isabella Sermon); nepoata lui Lockwood. La început şi la final ni se explică din nou; aproape în aceleaşi cuvinte; teoria haosului; cu Jeff Goldbloom revenind în rolul lui Ian Malcolm.

Jurassic World Fallen Kingdom este acel gen de film care îţi displace tot mai mult pe măsură ce te gândeşti la el; dar care te ţine în priză pe durata celor aproape 130 de minute. Este exact tipul de entertainment ce pare să fie apreciat de spectatorul român; prin urmare nu am vrea ca această cronică să te convingă că filmul Jurassic World Fallen Kingdom nu este distractiv. Este captivant şi distractiv; doar că dezamăgeşte cu lenea scenariului şi cu faptul că; oricâte rocade de elemente ar face; schimbările sunt doar formale şi în esenţa sa este fix un Jurassic Park un sfert de secol mai târziu.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Jurassic World Fallen Kingdom (2018)
Nota film
41star1star1star1stargray