Jurassic World Fallen Kingdom (2018) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Jurassic World Un regat în ruină
Regia: J.A. Bayona
Actori: Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Jeff Goldblum, BD Wong
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: n/a


Premiera in Romania 08.06.2018! Trailer!


Review Jurassic World Fallen Kingdom (2018)

Cu toate miracolele, aventurile și emoțiile sinonime cu una dintre cele mai populare și de succes francize din istoria cinematografiei, noua peliculă surprinde întoarcerea personajelor și a dinozaurilor preferați, împreună cu noile specii mai impresionante și înspăimântătoare ca oricând. După închiderea parcului tematic „Jurassic World” de pe Isla Nublar, dinozaurii se plimbă liberi pe insulă timp de patru ani, până când o erupție vulcanică le amenință existența.

Claire Dearing din Jurassic World Un regat în ruină online subtitrat; fostul manager al parcului; a înființat acum Grupul de protecție al Dinozaurilor; o organizație dedicată salvării acestora. Pentru a o ajuta să salveze dinozaurii rămași pe insulă; ea o recrutează pe Owen Grady; o fostă dresoare de dinozauri care a lucrat în parc. Owen încearcă; de asemenea; să-l localizeze pe Blue; ultimul rămas din cei patru dinozauri pe care i-a dresat și care a fost lăsat în urmă pe insulă; descoperind totodată o conspirație care ar putea perturba ordinea naturală a întregii planete.

Cu titlul filme online 2018 Jurassic World Fallen Kingdom; continuarea aventurilor din parcul cu dinozauri relansată în 2015 mai are aproape un an până la debutul în cinematografe; timp destul de lung pentru fanii seriei. Informaţiile legate de film nu au fost prea multe până acum. Însă imaginile surprinse recent pe platoul de filmare din Hawaii de către televiziunea KITV News; ne confirmă una dintre afirmaţiile regizorului peliculei; J.A. Bayona; care a spus că pentru sequel se va baza mai puţin pe CGI şi mai mult pe efecte speciale clasice (în cazul acesta; pe folosirea animatronicii).