Jumanji Aventură în junglă – Jumanji Welcome to the Jungle (2017) Online Subtitrat


Regia: Jake Kasdan
Actori: Karen Gillan, Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Nick Jonas, Laurie Calvert
An: Filme Online 2017
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Jumanji Aventură în junglă – Jumanji Welcome to the Jungle

În noul film Jumanji: Aventura in junglă, jocul se schimbă întrucât patru prieteni extrem de diferiţi sunt de data aceasta absorbiţi în lumea jocului Jumanji. Atunci când descoperă pe o veche consolă video un joc pe care nu-l mai încercaseră. Cei patru se hotărăsc să joace şi sunt imediat absorbiţi în decorul de junglă al jocului şi în avatarurile pe care şi le alege fiecare şi care sunt interpretate de Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart şi Karen Gillan.

Astfel descoperă că nu sunt ei cei care joacă jocul, ci Jumanji îi joacă pe ei. Ei sunt nevoiţi să intre în cea mai periculoasă aventură a vieţii lor. Pentru că altfel, riscă să rămână blocaţi pentru totdeauna în jocul Jumanji!

Etichetat drept un sequel de sine-stătător; Jumanji: Welcome to the Jungle porneşte de la aceeaşi premisă ca şi filmul original; jocul Jumanji Welcome to the Jungle online subtitrat. Dar schimbă complet detaliile şi combină aventura cu spiritul comic. De această dată eroii sunt patru elevi de liceu; a căror pedeapsă pentru comportament inadecvat îi face să ajungă într-un depozit unde dau; desigur; peste Jumanji. Doar că jocul se ascunde acum într-o consolă video; iar activarea sa îi teleportează pe eroi. Cu înfăţişări diferite; în jungla unde au parte de un timp scurt pentru a-şi îndeplini misiunea şi a se salva.

Actualizarea din Jumanji Aventură în junglă online subtitrat funcţionează din plin pentru că eroii din viaţa reală şi avatarurile lor din joc sunt atât de diferite. De exemplu; tocilarul timid se transformă în musculosul Dwayne Johnson. Iar majoreta blondă obsedată de propria persoană în durduliul Jack Black.