Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Jucaria 2 – Child’s Play 2 (1990) Film Online Subtitrat


Regia: John Lafia
Actori: Alex Vincent, Jenny Agutter, Gerrit Graham
An: 1990
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Jucaria 2 – Child’s Play 2

Chucky este o papusa bantuita de sufletul unui killer mort, care, in primul film (1988), il terorizase pe micutul Andy, ii tulburase mintile mamei acestuia si cauzase moartea groaznica a mai multor persoane – arsa si decapitata, dar restaurata de fortele malefice – s-a decis acum sa revina si e foarte furioasa. Demonica papusa vrea cu orice pret sa puna stapanire pe sufletul baiatului. De data asta, Andy Barclay a crescut, este mai intelept, dar traieste singur intr-un orfelinat, unde Chucky nu are nici o problema de a-l gasi. Iata insa ca o fetita curajoasa, Kyle, il ajuta pe prietenul ei Andy in confruntarea cu diabolicul criminal din trupul papusii… si scapa cu viata…

Jucaria 2 – Child’s Play 2 este un film care, ca si primul, a produs o adevarata psihoza fata de anumite tipuri de jucarii. Sase papusari si-au folosit maiestria pentru a o anima pe Chucky, filmata pe diverse viteze. Nerecomandat copiilor, desi in distributie sunt multi. Suspansul atinge cote paroxistice.

Primul film din seria Child’s Play a fost lansat in 1988; fiind regizat de Tom Holland. Au urmat Jucaria 2 – Child’s Play 2 (regia: John Lafia; 1990); Child’s Play 3 (regia: Jack Bender; 1991); Bride of Chucky (regia: Ronny Yu; 1998) si Seed of Chucky (regia: Don Mancini; 2004). Seria Child’s Play a fost inspirata de Robert the Doll; o papusa despre care se credea ca este posedata de spirite rele. Papusa i-a apartinut lui Robert Eugene Otto; pictor si scriitor care a trait in Key West; o insula aflata in partea de sud a continentului american. Papusa i-a fost data lui Eugene in 1906 de catre un servitor african care practica magia neagra si voodoo.